Nulstil dit kodeord



×

Påskebordet

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig masser af 1. klasses fiskeben, hvidvin og Noilly Prat samt masser af friske grøntsager, urter og krydderier - og ja så er der altså også fløde og smør i.

Kan bestilles til levering i uge 14+15.

 

pris
229,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk. Rejerne stammer fra skånsomt MSC certificeret fiskeri i det nordøstlige Atlanterhav.

 

pris
189,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 13+14.

 

pris fra
349,00 kr

Skagenfoods egen koldrøgede laks. Håndtrimmet færøsk laks er tørsaltet med vores specielle sydesalt samt en krydderiblanding af aromatiske urter. Laksen bliver tørret og koldrøget med dansk bøgeflis til den opnår den perfekte balance mellem smag og konsistens.

Kan bestilles til levering fredag i uge 14+15.

 

pris fra
249,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte sild.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
119,00 kr

Det sunde supplement til påskebordet eller til et pusterum fra påskens mange overdådige måltider. Laksefileten er perfekt til tilberedning i ovn, stegt eller grillet. Laks er en af de sunde fede fisk, og fileten her er uden ben, så det er både nem, sund og lækker mad.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
199,00 kr

Her er 6 af vores mest populære vine, der er udvalgt, så de matcher påskefrokosten og påskemiddagen.

6 fl. / Normalpris 730 kr. / Spar 166 kr.

 

pris
564,00 kr

Nu har du en unik mulighed for at få et stykke klassisk Skagen med hjem på frokostbordet. Vi har overtalt de dygtige folk fra Skagen Fiskerestaurant til at lave årets påskesild til os - og jer! Og vi kan godt afsløre at de er fremragende igen i år!

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
239,00 kr

Intet påskefrokostbord uden nystegte rødspættefileter! Til påskens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
229,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag. Og dertil det bedste tilbehør til en dejlig frokost.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
255,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby og dertil tyttebær og løgkompot. Det er en fantastisk smagskombination.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
259,00 kr

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg. Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt. Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
319,00 kr

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket start på Påskefrokosten. Rejerne er faste og smagfulde. Vi har aldrig smagt nogen der var bedre! Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
459,00 kr

Ruths Kryddersild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne nogle af Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi kan tilbyde disse delikatesser. Det er sild med karakter! Som Brdr. Price skriver på deres menukort: Ingen over - ingen ved siden af Ruths originale Christiansø-sild.

Kan bestilles til levering i uge 13-15.

 

pris
295,00 kr

Brian Flink Pedersen laver Danmarks bedste leverpostej. Til Foodexpo i Herning vandt Brians baconleverpostej i suveræn stil - og nu kan du købe hans fantastiske og prisvindende postej lige her hos os. Du får naturligvis skiver af gammeldags tørsaltet og røget bacon med i pakken.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
199,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er i vores øjne også en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske påskespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
609,00 kr

Modtager af Børsens Fødevarepris. Ole Troelsø: "Produktet er særdeles delikat. Balancen mellem røg og salt er perfekt, og selve konsistensen er nærmest ubeskriveligt lækker, på én gang fast og samtidig mør i en vekselvirkning som er helt unik."

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris fra
179,00 kr

Confiterede andelår er saltede og langtidsstegte ved svag varme i deres eget fedt efter en gammel fransk konserveringsmetode. Derved bevarer kødet masser af saft, kraft og smag, samtidig med at det er ekstremt mørt.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
299,00 kr