Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 14-15

Fanø Laks er modtager af Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet"

3 fiskespecialiteter

×

3 fiskespecialiteter

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket starten på Påskefrokosten.

Rejerne er faste og smagfulde. Vi har ihvertfald aldrig smagt bedre! Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Og laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Indeholder: 

  • Luksusrejer i lage, håndpillede, 500 g 
  • Rødspættefileter uden skind, ferske, 600 g 
  • Fanø laks, koldrøget, 2 stk á 170-210 g

Holdbarhed: Håndpillede luksusrejer i lage ca. 2 uger fra modtagelse - se info på etiketten. Rødspættefileter 2-3 dage fra modtagelse og koldrøget Fanø laks ca. 2 uger fra modtagelse.

 

459,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Intet påskefrokostbord uden nystegte rødspættefileter! Til påskens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
229,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag. Og dertil det bedste tilbehør til en dejlig frokost.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
255,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby og dertil tyttebær og løgkompot. Det er en fantastisk smagskombination.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
259,00 kr

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket starten på Påskefrokosten. Rejerne er faste og smagfulde. Vi har aldrig smagt nogen der var bedre! Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
459,00 kr

Modtager af Børsens Fødevarepris. Ole Troelsø: "Produktet er særdeles delikat. Balancen mellem røg og salt er perfekt, og selve konsistensen er nærmest ubeskriveligt lækker, på én gang fast og samtidig mør i en vekselvirkning som er helt unik."

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris fra
179,00 kr