Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 12+13


Fanø Laksen er modtager af Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet"

3 fiskespecialiteter

×

3 fiskespecialiteter

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket start på Påskefrokosten.

Rejerne er faste og smagfulde. Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Og laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris.

Indeholder: 

  • 2 x 300 g Luksusrejer i lage, håndpillede 
  • Rødspættefileter uden skind, ferske, 600 g 
  • Fanø laks, koldrøget, 2 stk á 170-210 g

Holdbarhed: Håndpillede luksusrejer i lage ca. 2 uger fra modtagelse - se info på etiketten. Rødspættefileter 2-3 dage fra modtagelse og koldrøget Fanø laks ca. 2 uger fra modtagelse. 

469,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Intet påskefrokostbord uden nystegte rødspættefileter! Til påskens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
229,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag. Og dertil det bedste tilbehør til en dejlig frokost.

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
255,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby og dertil tyttebær og løgkompot. Det er en fantastisk smagskombination.

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
259,00 kr

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket start på Påskefrokosten. Rejerne er faste og smagfulde. Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering fredag i uge 12+13.

 

pris
469,00 kr