Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 14-15

DANMARKS BEDSTE LEVERPOSTEJ

Søndag d. 16 marts 2014 vandt denne postej fagkonkurrencen DANMARKS BEDSTE LEVERPOSTEJ. Konkurrencen startede tilbage i november, hvor 7 fagdommere udvalgte de 5 bedste leverpostejer ud af i alt 56 indsendte postejer fra hele landet.

I forbindelse med Foodexpo 2014 skulle de besøgende vælge den bedste af de 5 - og vinderen blev denne baconleverpostej.

Der er taget udgangspunkt i en klassisk leverpostej, og kommet lidt mere lever og lidt mindre spæk i postejen. Som et ekstra pift er der tilsat masser af sprødstegte bacontern, som giver et anderledes smagsindtryk. Indeholder 85% leverpostej - 15% bacon.

TØRSALTET BACON

"Bacon kan redde enhver ret" er der nogen, der siger. Her har vi så luksus modellen af bacon. Der udvælges de mest magre stykker kød, som tørsaltes - helt uden brug af vand. Efter modning ryges baconet over ovntørret bøgeflis. Denne bacon sprøjter ikke nær så meget som traditionelt bacon, idet vandindholdet er væsentlig lavere, dvs. ren kvalitet for pengene.

OM SLAGTEREN

Brian der er 6. generation slagter og pølsemager grundlagde Søhøjlandets Mikropølsemageri i 2008, efter at have arbejdet hele sit liv i familiefirmaet - det før så berømte Kaj's pølser. Brian er søn af Kaj Pedersen, som drev den berømte pølsefabrik i mere end 42 år frem til efteråret 2007. 

JGS - som Brian siger:

Jeg har altid lagt vægt på det gode gamle håndværk, og mange af produkterne fremstilles stadigvæk efter samme metoder, som i de tidligere generationer af familien. Som Kaj altid har udtrykt det er produkterne fremstillet af JGS – Jenne Guer Saver. (For dem der ikke kan jysk, betyder det: Ene gode sager!) Udtrykket stammer nok tilbage fra hans forældres tid, som drev slagterforretning i Vestjylland.

Fyldstoffer o. lign. er bandlyst i virksomheden. Det vil sige, at vi fremstiller produkterne uden brug af maskinudbenet kød, blodplasma, gensplejsede ingredienser, sværemulsion og andre fyldstoffer.
RENE VARER - JOW TAK!

DK's bedste leverpostej + tørsaltet bacon

×

DK's bedste leverpostej + tørsaltet bacon

Brian Flink Pedersen er ikke bare FLINK han er også i vores øjne Danmarks bedste pølsemager - men ikke nok med det han laver også Danmarks bedste leverpostej og det er ikke kun noget, vi siger - det er faktisk noget han har fået diplom for :-) Til Foodexpo i Herning vandt Brians baconleverpostej i suveræn stil - og nu kan du købe hans fantastiske og prisvindende postej lige her hos os.

Du får et flot helt stykke gammeldags tørsaltet og røget bacon med i pakken. 

Indeholder:

  • 2 x 500 g DM vinder leverpostej
  • ca. 300 g tørsaltet og røget bacon i skiver

 

199,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 14+17.

 

pris
319,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 6-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Vores økologiske kødpakke til 2 eller 4 personer. Indeholder 7 forskellige udskæringer i 8 middagspakker. Det hakkede kød er magert. Indholdet er altid 100 % økologisk dansk kød i slagterkvalitet, og det hakkede kød er mager - kun 5-8 % fedt. Fjerkræ i denne kasse vil oftest være dansk, men tysk og fransk fjerkræ kan også forekomme

Kan bestilles til levering i uge 14+18.

 

pris fra
580,00 kr

2 stk store, flotte og supermøre 8 bens lammekroner fra Kildare County i Irland. Det er uden tvivl lammets Rolls Royce med fantastisk mørhed og smag! På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt, hvilket frembringer en kvalitet i særklasse.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
479,00 kr