Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 12+13

Hvad drikker man til ostene?

En kraftig Chardonnay hvidvin eller en anden stor hvid gerne med lidt restsødme vil passe fint til ostene. Hvis der skal drikkes øl til, vil en Hvedeøl harmonere fint med de første fire oste, og en Ale vil gå godt sammen med blåskimmelosten. Der kan dog sagtens drikkes Ale til alle ostene. Rødvin og ost er generelt ikke nogen god ide - de gør ligesom ikke rigtigt noget godt for hinanden - ud over naturligvis at smage godt hver for sig - og så er det jo bare brandhyggeligt. Så vælg selv - men vi anbefaler at prøve med hvidvin.

Ost fra Grand Fromage

×

Ost fra Grand Fromage

Lækker ostepakke fra Grand Fromage. Passer perfekt som afslutning på en påskefrokost eller som en selvstændig osteservering. Køb eller bag et godt brød og server ostene med vin eller øl.

Indeholder:

  • Ramsløgbrie
  • Morbier Cremeaure
  • Comté de Fruitière
  • Tomme de Montagne
  • Blue d`Auvergne
  • Blommegele
  • Cashewnødder

Hvert stykke ost vejer omtrent 150-180 g og osten i kassen vejer totalt ca. 750 g

Holdbarhed: Ca. 2 uger fra modtagelse.

259,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg. Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt. Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
319,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er i vores øjne også en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske påskespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering fredag i uge 12+13.

 

pris
409,00 kr

Intet påskefrokostbord uden nystegte rødspættefileter! Til påskens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
229,00 kr

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket start på Påskefrokosten. Rejerne er faste og smagfulde. Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering fredag i uge 12+13.

 

pris
469,00 kr