Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 14-15

Luksus påskepakke - fra Pølsemageriet

×

Luksus påskepakke - fra Pølsemageriet

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK - han er også i vores øjne en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske påskespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os. Brian der er 6. generation slagter og pølsemager grundlagde Søhøjlandets Mikropølsemageri i 2008, efter at have arbejdet hele sit liv i familiefirmaet - det før så berømte Kaj's pølser. Brian er søn af Kaj Pedersen, som drev den berømte pølsefabrik i mere end 42 år frem til efteråret 2007.

Indeholder:

  • Luksus leverpostej m/ fløde & champignon, 2 stk á 350-400 g.
  • Røget bacon, tørsaltet, ca. 0,5 kg
  • Røget mørbrad, tørsaltet, 1 stk. á 375-425 g. 
  • Gammeldags rullepølse, 1 stk. á 375-425 g.
  • Fransk hvidløgssalami, 1 stk. á 350-425 g.
  • Fransk pate, 1 stk. a 300-425 g 
  • Røget hamburgerryg u/ben "u-pumpet", 1 stk. a ca 9-1100 g.

 Alle varerne er ferske og pakket i vacum. De kan holde sig på køl 1-3 uger fra du modtager dem.

JGS - som Brian siger:

Jeg har altid lagt vægt på det gode gamle håndværk, og mange af produkterne fremstilles stadigvæk efter samme metoder, som i de tidligere generationer af familien. Som Kaj altid har udtrykt det er produkterne fremstillet af JGS – Jenne Guer Saver. (For dem der ikke kan jysk, betyder det: Ene gode sager!) Udtrykket stammer nok tilbage fra hans forældres tid, som drev slagterforretning i Vestjylland. Fyldstoffer o. lign. er bandlyst i virksomheden. Det vil sige, at vi fremstiller produkterne uden brug af maskinudbenet kød, blodplasma, gensplejsede ingredienser, sværemulsion og andre fyldstoffer.

RENE VARER - JOW TAK!

609,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 14+17.

 

pris
319,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen (5 ud af 5). Skagenfoods røde signaturvin. ”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr