Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 13-15

Som Brdr. Price skriver på deres menukort: Ingen over - ingen ved siden af Ruths originale Christiansø-sild. Og vi er helt enige!

Ruths Kryddersild

×

Ruths Kryddersild

På Christiansø findes der kun én enkelt produktionsvirksomhed, nemlig Ruths Sild, som laver de ægte Christiansø sild.

Her får du en helt særlig specialitet fra Danmarks østligste ø.

Indeholder:

  • Ruths kryddersild, klassiske, 250 g 
  • Ruths kryddersild med karry (den er ikke vendt i en mayonnaisedressing eller lign. - blot krydret med karry), 250 g 

Holdbarhed: Uåbnet ca. 2 måneder fra modtagelse.

 

295,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket starten på Påskefrokosten. Rejerne er faste og smagfulde. Vi har aldrig smagt nogen der var bedre! Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
459,00 kr

Intet påskefrokostbord uden nystegte rødspættefileter! Til påskens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
229,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag. Og dertil det bedste tilbehør til en dejlig frokost.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
255,00 kr

Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby og dertil tyttebær og løgkompot. Det er en fantastisk smagskombination.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
259,00 kr

Ruths Kryddersild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne nogle af Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi kan tilbyde disse delikatesser. Det er sild med karakter! Som Brdr. Price skriver på deres menukort: Ingen over - ingen ved siden af Ruths originale Christiansø-sild.

Kan bestilles til levering i uge 13-15.

 

pris
295,00 kr

Modtager af Børsens Fødevarepris. Ole Troelsø: "Produktet er særdeles delikat. Balancen mellem røg og salt er perfekt, og selve konsistensen er nærmest ubeskriveligt lækker, på én gang fast og samtidig mør i en vekselvirkning som er helt unik."

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris fra
179,00 kr