Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 12+13

Denne fiskesuppe er lækker, eksklusiv og nem gæstemad - og så er den heller ikke dum til hverdag! Det eneste, du skal gøre når du modtager den færdige suppe er at koge den op, ovnbage den medfølgende fisk og anrette :-)

Cremet fiskesuppe

×

Cremet fiskesuppe

Skagenfood Signature

Skagenfoods egen hjemmelavede fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe.

Fiskesuppen er lavet udelukkende på de bedste råvarer; nemlig masser af 1. klasses fiskeben.

Indeholder:

  • Klassisk cremet fiskesuppe, Skagenfood Signature, 1 liter 
  • Filet royal af torsk, 200 g

Indeholder nok til 4 pæne portioner - eller 6-8 mindre forretter. Du skal selv have lidt godt brød, og evt. krydderurter til at pynte med.

229,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering fredag i uge 9-13.

 

pris fra
179,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag. Helleflynder regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark. Helleflynderen er en smagfuld og anderledes spisefisk med fantastisk velsmagende, saftigt, fast kridhvidt kød! Auktionspriserne er skyhøje, da gourmetrestauranterne og de japanske sushirestauranter aftager alt hvad de kan komme til af denne delikatesse, hvor smag og kødkonsistens er i en klasse for sig.

Kan bestilles til levering fredag i uge 8-10.

 

pris
299,00 kr

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som kan strække sig indtil marts. Rognen er enten frisk dansk torskerogn eller MSC certificeret frisk torskerogn fra Island.

Kan bestilles til levering i uge 8-10.

 

pris
189,00 kr

Lige nu er der højsæson for blæksprutter og der er store landinger af flotte tiarmede blæksprutter på auktionerne i Strandby og Skagen. Det er en god anledning til at prøve denne velsmagende delikatesse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 8+9.

 

pris
209,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Denne fiskefond smager himmelsk, og den er efterhånden et legendarisk tilbehør til Skagenfoods fiskepakker.

 

pris
75,00 kr