Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 14-15

Marinerede hele sildefileter

Jesper C. Winters populære marinerede sild, som man kender dem fra Skagen Fiskerestaurant. Sildene er marinerede i gulerod, løg laurbærblade og sort peber. Der er en god balance mellem syren og sødmen i eddikelagen og det skarpe fra løget. Sildene er sprøde og faste –præcis som de skal være! På påskebordet må disse marinerede silde nævnes som en klassiker.

Pandestegte sildefileter

Jesper C. Winters populære pandestegte sildefileter, som man kender dem fra Skagen Fiskerestaurant.

Sildene er vendt på ydersiden i rugmel og smurt med julesennep på indersiden. Lavet med en god balance mellem syren og sødmen i eddikelagen. Stegte sild er en fast del af vores smørrebrøds kultur –og på frokostbordet nærmest uundværligt. 

Hjemmelavet karrysalat

Jesper C. Winters velkendte hjemmelavede karrysalat, som man kender den fra Skagen Fiskerestaurant. Karrysalaten er rørt med æg, drueagurker æble & karry. Ofte er den helt rigtige karrysalat forbundet med en masse traditioner – vi har tilsmagt denne efter de klassiske principper og garanterer at smag og konsistens lever op til netop dine traditioner.

Sild fra Skagen Fiskerestaurant

×

Sild fra Skagen Fiskerestaurant

Nu har du en unik mulighed for at få et stykke klassisk Skagen med hjem på påskebordet.

Vi har overtalt de dygtige folk fra Skagen Fiskerestaurant til at lave årets sild til os - og jer! Og vi kan godt afsløre at de er fremragende igen i år! 

Pakken indeholder:

  • Marinerede hele sildefileter, 4 stk.
  • Pandestegte sildefileter, 4 stk.
  • Hjemmelavet karrysalat, 1 bøtte

 

 

239,00 kr