Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 12+13

Regler for produktion af Frilandsgrise
For at sikre den høje dyrevelfærd blandt Frilandsgrise har Friland i samarbejde med foreningen Dyrenes Beskyttelse udarbejdet et regelsæt, som altid skal overholdes.

Skinkesteg fra Frilandsgris

×

Skinkesteg fra Frilandsgris

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg. Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt. Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Indeholder:

  • Skinkesteg af Frilandsgris med ridset svær, ca. 1,8-2 kg
  • Krydderiblanding

Holdbarhed: Mindst 4 dage fra modtagelse.

319,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Lammeskank er en fantastisk delikatesse - prøv fx den medfølgende langtidsbraisserede opskrift og du vil nærmest kunne spise de møre skanke med et sugerør ;-)

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
269,00 kr

Lammerullepølse med masser af persille fra Slagter Peter. Lammene er født og opvokset i Vendsyssel, nærmere bestemt ved Sindal. Her har de græsset omkring Mosbjerg Museum.

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
259,00 kr

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg. Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt. Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Kan bestilles til levering i uge 12+13.

 

pris
319,00 kr