Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 12+13

Stenbideren fanges i årets første måneder, og er let genkendelig på sin runde oppustelige krop.

På bugen sidder en sugeskive, som stenbideren bruger til at hæfte sig fast til f.eks. stengrund med. Læs mere om stenbideren

Stenbiderrogn

×

Stenbiderrogn

Sæsonen for frisk stenbiderrogn bliver desværre ikke ved, og måske er der kun få uger tilbage med den danske ”caviar” i denne omgang.

Stenbiderrogn er en gudespise og denne stenbiderrognen er frisk, renset og letsaltet, når du modtager den. Lige klar til at servere som en skøn luksus som forret eller til dit frokostbord.

Indeholder:

Holdbarhed: 2-3 dage fra modtagelse

259,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag. Helleflynder regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark. Helleflynderen er en smagfuld og anderledes spisefisk med fantastisk velsmagende, saftigt, fast kridhvidt kød! Auktionspriserne er skyhøje, da gourmetrestauranterne og de japanske sushirestauranter aftager alt hvad de kan komme til af denne delikatesse, hvor smag og kødkonsistens er i en klasse for sig.

Kan bestilles til levering fredag i uge 12.

 

pris
299,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr