Nulstil dit kodeord



×
EU Øko
Kun
levering i
uge 14+20

Økologisk frilandskylling Loué fra Loire kan kun opdrættes i Sarthe departementet i det nordlige Loire område.

Øko frilandskyllinger

×

Øko frilandskyllinger

Når man står med sådan nogle flotte kyllinger i hånden, forstår man pludselig hvorfor stegt kylling i gamle dage var en fin spise man fik til familiemiddage om søndagen. Det var dengang kylling virkelig smagte af noget og det er den følelse du får, når du sætter tænderne i et stykke nystegt øko frilandskylling.  

Og du kan se forskel på kødets farve. I gamle dage talte man om det mørke kød og det lyse kød på kyllingen - men i dag er det hele jo kridhvidt på de fleste (industri) kyllinger. Men her er lårkødet altså mørkere og mere kraftigt smagende, mens brystkødet har en meget mere fin og delikat smag.

Vores kyllinger har ikke været frosne. Ej heller tumblet, tilsat salt eller pumpet med vand.

Indeholder:

  • Øko kyllinger, hele, 2 stk. á ca. 1,35 kg

OBS: Denne vare har bestillingsdeadline onsdag kl. 10 i ugen før levering, pga. ordreafgivelse hos vores franske leverandør.

297,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 14+15.

 

pris
299,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk. Berberi andebryster er et helt oplagt stykke kød at grille bare krydret med salt og peber, men andebrystet smager også fortrinligt, når det er blevet marineret fx med 5 spice krydderi.

Kan bestilles til levering i uge 14+15.

 

pris
259,00 kr