Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 14+22

Hvad er en Bressekylling?

Produktionen foregår under streng kontrol og allerede i 1930 fik Bresse sin egen AOC-status. Bressefjerkræet er det eneste fjerkræ i verden, der har opnået en AOC-status. AOC (”Appellation d’Origine Contrôlée”) er en oprindelsesgaranti for produktets kvalitet og oprindelse.

Bressekylling

×

Bressekylling

Der er champagne – og der er Krug

Der findes caviar – og der er Beluga

Og der findes biler – og så er der Rolls Royce

På samme måde er der kyllinger – og Bressekyllinger!

Bressekyllingen er uden tvivl de franske kyllingers Rolls Royce! Her er tale om det fornemmeste fjerkræ i verden. De går frit rundt i Bressan i Bourgognes friske luft og lever udelukkende af majs-, korn- og mælkeprodukter.

Bressekyllingen er den eneste kylling i verden der har en AOC status og den lever i hele 120 dage inden den slagtes. Til sammenligning får en dansk industri kylling omtrent 35 dage at leve i.

Indeholder:

  • Bressekylling, hel, (uden hoved og indmad) ca. 1,6-1,8 kg.

NB: Deadline for bestilling af bressekyllinger er onsdag den 29. marts. Leveres fredag den 7. april.

337,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 14+17.

 

pris
319,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris fra
259,00 kr