Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

BEGRÆNSET PARTI

Kødet har en relativ grov struktur og minder lidt om oksekød der møder vildt, men er mere magert - smagen har noter af skovbund med en mild vildtsmag.

I Danmark forbindes elsdyret mest med Sverige og elsdyret lever da også i de nordlige, skovdækkede egne. Et af de store elg-områder er Småland mellem Ljungby, Markaryd og Älmhult.

Elsdyr

×

Elsdyr

Fantastisk pakke med det smukkeste og mest velsmagende elsdyrkød fra Sverige.

Elgkødet er mørkt i farven som andet hjortevild og smager overraskende mildt, dens imponerende størrelse taget i betragtning.

Kødet bør serveres rosastegt når det gælder stegen og bøfferne, mens småkødet giver den mest fantastiske smag når det lantidstilberedes til ragoût eller lign.

Pakken indeholder:

  • Bøffer skåret af filet, 2 stk. á ca. 210-230 g
  • Steg skåret af inderlår, hel udbenet á ca 650-750 g 
  • Småkød til ragoût el. andre gryderetter, ca. 750 g
  • Opskriftsforslag

I alt ca. 1,8 kg. Kødet er ferskt og pakket i vacum og kan fryses.

OBS: Bestil inden torsdag kl. 8

999,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sidste år kunne vi for første gang tilbyde denne vildtdelikatesse direkte fra semi-vilde rener, der passes af de lokale samere i det nordlige Sverige - og det var en stor succes. Derfor har vi allerede nu reserveret et parti af dette fantastiske rensdyrkød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 47.

 

pris
999,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr