Nulstil dit kodeord×
Tapas

Tapas

Tapaspakken indeholder 2 spændende oste, 2 slags skinke/pølse samt 3 delikatesser importeret direkte fra producenterne rundt omkring i Europa.

 

pris
139,00 kr
(pr. levering inkl. fragt)
2 Rødvine

2 Rødvine

Spændende rødvine, der er nøje udvalgt til Skagenfood. Vinpakken indeholder 2 forskellige fl. rødvine. Indholdet skifter hver 4. uge. Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke el. MåltidsKasse.

 

pris
179,00 kr
(pr. levering inkl. fragt)
2 Hvidvine

2 Hvidvine

Spændende hvidvine, der er nøje udvalgt til Skagenfood. Vinpakken indeholder 2 forskellige fl. hvidvin. Indholdet skifter hver 4. uge. Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke el. MåltidsKasse.

 

pris
169,00 kr
(pr. levering inkl. fragt)

Chardonnay St. Estève
EU Øko

Chardonnay St. Estève

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
498,00 kr
Gigondas Cuvée Philip
EU Øko

Gigondas Cuvée Philip

Elegant og med en læskende blødhed trods den unge alder. Dyb og intens, præget af tætpakket moden frugt med en lang og imponerende eftersmag.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr
THE MAD FISH

THE MAD FISH

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr
THE BULLY

THE BULLY

5 Stjerner i VinAvisen (5 ud af 5). Skagenfoods røde signaturvin. ”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr
Le Grand Jacquet
EU Øko

Le Grand Jacquet

Denne hvidvin er elegant med mange smagsnuancer, hvor både duften af blomster, og en nærmest vaniljeagtig lang eftersmag skaber en meget harmonisk hvidvin. Velegnet til fisk og skaldyr - men også til lettere kødretter og som et godt glas hvidvin som aperitif.

6 fl. / Normalpris 780 kr. / Spar 186 kr.

 

pris
594,00 kr
Chateau St. Estève Brut
EU Øko

Chateau St. Estève Brut

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 840 kr. / Spar 168 kr.

 

pris
672,00 kr