0

Bobler

Cava Brut, Reserva

Cavaen er lavet fra over 30 år gamle vinstokke, hvor druerne høstes og sorteres manuelt. Den har flot struktur og friskhed, samt en tør og behagelig finish.

Læs mere

Crémant d'Alsace Brut

Den friske mousserende champagne med frugtnoter af fersken og pære følges op af en dejlig eftersmag. Et fremragende glas vin til fisk, skaldyr, tapas og snacks.

Læs mere

Boble Pakken

De bedste bobler til en hver smag. Vi har udvalgt vores yndlinge indenfor mousserende vin. I Boble Pakken finder du en flaske til enhver anledning lige fra Dronnings nytårstale til den varme sommerdag på terrassen.

Læs mere

Crémant d'Alsace Rosé

Flot, blank, let gylden farve. Duft med mineralitet og nuancer af citrusfrugter og let røgede toner. Smagen er med både fedme og struktur.

Læs mere

Brut Rosé

Brut Rosé har fine, vedvarende bobler og en meget kontant og ren duft med aromaer af abrikoser, akacieblomst og røde frugter.

Læs mere

Mailly Brut, Grand Cru

Raffineret ristet aroma af kandiseret citrusfrugter og friskbagt brioche. Cremet smag, god fylde og fin mousse forenet med tør, frugtagtig eftersmag og markant syre.

Læs mere

Mailly Brut Rosé, Grand Cru

Flot og elegant rosé med en delikat aroma af røde friskplukkede bær, herunder jordbær, hindbær og ribs ledsaget af citrus, flint og saltede mandler.

Læs mere