0

Bobler

Cava Brut, Reserva

Cavaen er lavet fra over 30 år gamle vinstokke, hvor druerne høstes og sorteres manuelt. Den har flot struktur og friskhed, samt en tør og behagelig finish.

Læs mere
474 kr.

Chateau St. Estève Brut

Frisk mousserende økologisk vin, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og andre anledninger.

Læs mere
684 kr.

Crémant d'Alsace Brut

Den friske mousserende champagne med frugtnoter af fersken og pære følges op af en dejlig eftersmag. Et fremragende glas vin til fisk, skaldyr, tapas og snacks.

Læs mere
894 kr.

Crémant d'Alsace Rosé

Flot, blank, let gylden farve. Duft med mineralitet og nuancer af citrusfrugter og let røgede toner. Smagen er med både fedme og struktur.

Læs mere
894 kr.

Mailly Brut, Grand Cru

Raffineret ristet aroma af kandiseret citrusfrugter og friskbagt brioche. Cremet smag, god fylde og fin mousse forenet med tør, frugtagtig eftersmag og markant syre.

Læs mere
1494 kr.

Brut Rosé

Brut Rosé har fine, vedvarende bobler og en meget kontant og ren duft med aromaer af abrikoser, akacieblomst og røde frugter.

Læs mere
1974 kr.
Udsolgt

Bollinger Champagne SC

Bollinger Champagne SC har en gylden farve med katakteristik af sorte druesorter og meget fine bobler. Smagen er en fin komnination af struktur, længde og livlighed.

Læs mere
Udsolgt

Huré Frères

Champagnen er delikat spækket med gule frugter, herunder stenfrugt og honningmelon.

Læs mere
2394 kr.
Vis flere produkter