Nulstil dit kodeord×

Bobler

I duften finder man frugtnuancer af abrikoser, mandler og akacieblomster. Smagen er sprød, med god elegance og styrke samtidigt. En god frugtsødme i eftersmagen giver en meget behagelig og harmonisk, tør finish.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
198,00 kr

Duften er meget umiddelbar med delikate toner af rød frugt,hindbær, kirsebær og ribs. I smagen har vinen en god tørhed og en meget appetitgivende frisked, igen med nuancer af røde bær. Den slutter med lækre toner af syltede frugter.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
338,00 kr

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
714,00 kr

Det er vanskeligt at finde en flottere Cremant end denne, der er produceret med lige dele Pinot Blanc og Pinot Noir. Den friske mousserende champagne med frugtnoter af fersken og pære følges op af en dejlig eftersmag. Et fremragende glas vin til fisk, skaldyr, tapas og snacks.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

Flot, blank, let gylden farve. Duft med mineralitet og nuancer af citrusfrugter og let røgede toner. Smagen er med både fedme og struktur, og også her kommer mineraliteten godt frem.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

Smagen er mineralsk og kompleks, man fornemmer tydeligt at der er tilsat ældre reservevin. Det er en flot, spændende og ren mousserende vin, som kan nydes til aperitif, til retter med fisk og skaldyr, gerne rå, men den er også god til røget fisk og til ikke for kraftige retter med svampe.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
558,00 kr

Brut Réserve har en flot, lysgylden farve med rødt skær. Den har fine, vedvarende bobler og en meget åben, ren og frugtrig duft – også her med aromaer af røde frugter. Smagen har en flot harmoni mellem tørhed, fylde, frugtsødme og finesse. Brut er den ideelle aperitif. Dens balance, sprødhed og finesse gør den desuden til den ideelle ledsager til fisk, fjerkræ og hvidt kød.

6 fl. / Normalpris 2.094 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
648,00 kr

Brut er den ideelle aperitif. Dens balance, sprødhed og finesse gør den desuden til den ideelle ledsager til fisk, fjerkræ og hvidt kød.

5 Stjerner i EB / 91 point og BEST BUY fra Wine Enthusiast / 90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 2.034 kr. / Spar 500 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
578,00 kr

Lys og skinnende farve. Næsen er intens, med en række aromaer, såsom tørret frugt, mandler og hasselnødder, med grillede og ristede hints. Efter lidt aldring, vil disse udvikle sig til at endnu dybere aromaer af honning og harpiks. Demi-Sec kræver naturligvis de søde sager såsom kransekage, kager eller chokolade, men kan også fungere til frugt eller ost.

2 fl. /

 

pris
578,00 kr

Brut Rosé har en blank, pink farve. Den har fine, vedvarende bobler og en meget kontant og ren duft med aromaer af abrikoser, akacieblomst og røde frugter, som f.eks. kirsebær, ribs og tyttebær. Her er det fedme og fasthed, som dominerer med en struktur og en nerve, der også gør vinen perfekt til gastronomien.

5 Stjerner i EB

6 fl. / Normalpris 2.394 kr. / Spar 420 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
748,00 kr

Denne champagne er en af de bedste ”standarder”, der produceres og er et harmonisk sammenstik fra mange årgange. Kun derved opretholdes den ensartede høje kvalitet. Pol Roger er smukt afbalanceret med stor dybde af smag og livlige vedvarende bobler. En meget elegant champagne med en delikat og lang eftersmag.

6 fl. 2.214 kr. / 369 kr. pr. fl.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
738,00 kr