0

Bobler

Veuve d' Argent, Rosé

Veuve d' Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed.

DKK 494.00
Se mere

Cava Brut, Reserva

Cavaen er lavet fra over 30 år gamle vinstokke, hvor druerne høstes og sorteres manuelt. Den har flot struktur og friskhed, samt en tør og behagelig finish.

DKK 582.00
Se mere

Chateau St. Estève Brut

Frisk mousserende økologisk vin, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og andre anledninger.

DKK 684.00
Se mere

Crémant d'Alsace Brut

Den friske mousserende champagne med frugtnoter af fersken og pære følges op af en dejlig eftersmag. Et fremragende glas vin til fisk, skaldyr, tapas og snacks.

DKK 894.00
Se mere

Crémant d'Alsace Rosé

Flot, blank, let gylden farve. Duft med mineralitet og nuancer af citrusfrugter og let røgede toner. Smagen er med både fedme og struktur.

DKK 894.00
Se mere

Mailly Brut, Grand Cru

Raffineret ristet aroma af kandiseret citrusfrugter og friskbagt brioche. Cremet smag, god fylde og fin mousse forenet med tør, frugtagtig eftersmag og markant syre.

DKK 1,494.00
Se mere

Brut Rosé

Brut Rosé har fine, vedvarende bobler og en meget kontant og ren duft med aromaer af abrikoser, akacieblomst og røde frugter.

DKK 1,974.00
Se mere

Bollinger Champagne SC

Bollinger Champagne SC har en gylden farve med katakteristik af sorte druesorter og meget fine bobler. Smagen er en fin komnination af struktur, længde og livlighed.

DKK 2,034.00
Se mere
Vis flere produkter