Nulstil dit kodeord×

Brut Réserve er lavet på Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay fra økologiskdyrkede vinmarker. Sammensætningen varierer efter årgang, men det er normalt Pinot Meunier, som dominerer. Hovedparten af vinen til Brut Réserve kommer fra en enkelt årgang, suppleret med vine fra 2-3 ældre årgange. Vinen er både gæret og modnet på store træfade. 

Det var egentlig de vinmarker, som Lucien Leclercs hustru Adèle bragte i medgift, der i 1872 gjorde det muligt for ham at etablere ”Domaine Leclerc” i Cumières nær Epernay.

Brut Reserve

×

Brut Reserve

2012 Brut Reserve, Champagne, Leclerc Briant, Frankrig

Økologisk

Brut Réserve har en flot, lysgylden farve med rødt skær. Den har fine, vedvarende bobler og en meget åben, ren og frugtrig duft – også her med aromaer af røde frugter.

Smagen har en flot harmoni mellem tørhed, fylde, frugtsødme og finesse. En meget sammensat, karakterfuld og charmerende champagne. Den slutter med god tørhed, struktur og en let saltet stil, som gør den meget appetitvækkende.

Perfekt til festlige lejligheder eller til gastronomi, især sammen med skaldyr eller fisk.

Alkohol 12%. Druerne består af Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay.

6 fl. 1.794 kr. / 299 kr. pr. fl. / Normalpris 2.094 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

648,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
548,00 kr