Nulstil dit kodeord×

Om vinhuset

Cava Brut, Reserva

×

Cava Brut, Reserva

Cava Reserva Petit, Albet i Noya Penedés, Spanien

Tilbud / Spar  534 kr.

6 Stjerner samt BEDSTE MOUSSERENDE til velkomstdrik på AOV

5 Stjerner - Berlinske Tidende, VINTESTEN, VinAvisen

Som noget unikt for Cava i dette prisleje er degorgeringsdatoen trykt bag på for flasken, så man altid kan se, at man står med en frisk flaske. Frisk, ren og sprød Cava, der med sine fine raffinerede bobler er yderst charmerende. Vi anbefaler at servere vinen ved 6-7 grader indenfor 24 måneder fra degorgering.

Denne vin kan både bruges som aperitif, men den har også krop og syre til at matche f.eks. det asiatiske køkken, hvor boblerne vil rense efter de stærke krydderier.

12,5% alkohol. Cava-druer: Xarel·lo, Macabeu og Parellada.

6 fl. 600 kr. / 100 kr. pr. fl. / Normalpris 1.134 kr.

600,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Fin kombination af Pinot Noirs krop og struktur og Chardonnays blomst og ynde. Raffineret ristet aroma af kandiseret citrusfrugter og friskbagt brioche.

Cremet smag, god fylde og fin mousse forenet med tør, frugtagtig eftersmag og markant syre der gør den yderst velegnet til mad f.eks. skaldyr og fisk.

2 el. 6 fl. / Spar op til 1.035 kr.

 

pris fra
549,00 kr

Denne Chardonnay har en ren og frisk aroma med nuancer af æble, citrus, kalk og blomster. Smagen er elegant og med klassiske Chardonnaynuancer som æble, melon og fersken. Vi anbefaler servering ved 8-10 grader.

Denne vin er et klassisk match til fisk/skaldyr, salater eller som aperitif.

6 fl. / Normalpris 1.548 kr. / Spar 399 kr.

 

pris
1.149,00 kr

Backhouse Chardonnay 2016 har en flot gylden farve og duften er domineret af hvide blomster, honningmelon, fersken og et strejf vanilje. Smagen er både ren og elegant med en behagelig syre og mineralitet.

Vinen er en flot ledsager til f.eks. sprøde salater, sushi og lyst kød.

6 fl. / Normalpris 768 kr. / Spar 219 kr.

 

pris
549,00 kr