Nulstil dit kodeord×

Druerne til denne flotte økologiske Crémant er fremstillet på de højest beliggende marker i Alsace – nærmere bestemt omkring byen, Husseren-les-Chateaux. 

Lipp’s nuværende overhoved, Jean-Francois Lipp er meget optaget af at have en sund og afbalanceret natur til sine druer.

Crémant d'Alsace Brut

×

Crémant d'Alsace Brut

2014 Cremant d' Alsace Blanc fra Francois Lipp & Fils, Frankrig

Økologisk

Den stilsikre mousserende Crémant produceres som en Champagne af huset ”Francois Lipp & Fils”, hvor familien har levet af vinproduktion i generationer siden 1790.

Det er vanskeligt at finde en flottere Cremant end denne, der er produceret med lige dele Pinot Blanc og Pinot Noir.

Den friske mousserende campagne med frugtnoter af fersken og pære følges op af en dejlig eftersmag. Et fremragende glas vin til fisk, skaldyr, tapas og snacks.

Alkohol: 12%

Druer: 50% Pinot Blanc og 50% Pinot Noir.

6 fl. 894 kr. / 149 kr. pr. fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 180 kr.

894,00 kr

 


Hvad med også at prøve...


BEGRÆNSET PARTI

Smagen er mineralsk og kompleks, man fornemmer tydeligt at der er tilsat ældre reservevin. Det er en flot, spændende og ren mousserende vin, som kan nydes til aperitif, til retter med fisk og skaldyr, gerne rå, men den er også god til røget fisk og til ikke for kraftige retter med svampe.

6 fl. / Normalpris 598 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
498,00 kr

Brut Rosé har en blank, pink farve. Den har fine, vedvarende bobler og en meget kontant og ren duft med aromaer af abrikoser, akacieblomst og røde frugter, som f.eks. kirsebær, ribs og tyttebær. Her er det fedme og fasthed, som dominerer med en struktur og en nerve, der også gør vinen perfekt til gastronomien.

5 Stjerner i EB

6 fl. / Normalpris 2.394 kr. / Spar 420 kr.

 

pris
1.974,00 kr

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 150 kr.

 

pris
684,00 kr