Nulstil dit kodeord×

Den stilsikre mousserende Crémant produceres som en Champagne af huset ”Francois Lipp & Fils”, hvor familien har levet af vinproduktion i generationer siden 1790. Druerne til denne flotte økologiske Cremant er fremstillet på de højest beliggende marker i Alsace – nærmere bestemt omkring byen, Husseren-les-Chateaux. 

Crémant d'Alsace Rosé

×

Crémant d'Alsace Rosé

Crémant d'Alsace Rosé, Francois Lipp, Frankrig

Økologisk

En Rosé Cremant fra Alsace er perfekt, når det skal være lidt festligere. 

Champagnen har en klar rosa farve og en duft med fine aromaer af hindbær og solbær. Den rene røde frugt fortsætter i munden sammen med de elegante bobler og bløde tanniner. 

Det er vanskeligt at finde en flottere Rosé Cremant d’Alsace end denne.

Nyd den til tapas og snacks.

100% Pinot Noir. 12,5% alkohol.

6 fl. 894 kr. / 149 kr. pr. fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 180 kr.

894,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr

Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder: Yonne (Chablis) mod nordvest, med friske, frugtrige og mineralske vine, Côte d'Or længere mod syd, med rundere og dybere vine, Côte Chalonnaise med aromatiske og umiddelbare vine og til sidst, længst mod syd, Macon-området, hvor vinene er meget karakterfulde og har god struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
834,00 kr

Balancen er vinens særkende. Vinen er frisk med en utrolig smagsrigdom. Det er en sjælden all round hvidvin, der med succes kan anvendes som aperitif, som følgesvend til fisk, skaldyr, oste og sågar lette kødretter.

Guldmedaljevinderen fra Paris

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 210 kr.

 

pris
810,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 270 kr.

 

pris
864,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr