Nulstil dit kodeord×

Wine & Spirits: 90 point og BEST BUY. "En berusende stil Champagne, bruger denne sødme til opdrage frugtsmag, så det smager som en tør riesling. Duftene er ingefær og cider æble, mens finishen er rigere, med smag af ferskner og fløde. Det ender med nok surhedsgrad til at kunne matche en frugt eller oste tallerken."

Laurent-Perrier, Demi-sec

×

Laurent-Perrier, Demi-sec

Laurent-Perrier, Demi-sec Champagne

Lys og skinnende farve.

Næsen er intens, med en række aromaer, såsom tørret frugt, mandler og hasselnødder, med grillede og ristede hints. Efter lidt aldring, vil disse udvikle sig til at endnu dybere aromaer af honning og harpiks.

Demi-Sec kræver naturligvis de søde sager såsom kransekage, kager eller chokolade, men kan også fungere til frugt eller ost. 

OBS: 2 fl. 578 kr. / 289 kr. pr. fl.

578,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Brut er den ideelle aperitif. Dens balance, sprødhed og finesse gør den desuden til den ideelle ledsager til fisk, fjerkræ og hvidt kød.

5 Stjerner i EB / 91 point og BEST BUY fra Wine Enthusiast / 90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 2.034 kr. / Spar 500 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
578,00 kr

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
548,00 kr