Nulstil dit kodeord×

Pol Roger Champagne blev grundlagt i 1849, da Pol Roger bosatte sig i Epernay. Han havde ikke selv noget vinbrug, men udvalgte omhyggeligt druer, andre havde dyrket, og producerede champagne af dem. Han blev meget populær blandt briterne, men også meget respekteret i Champagne området.

I 1899 efterlod han den blomstrende virksomhed til sine sønner, som året efter, i 1900, besluttede officielt at opkalde firmaet efter deres fader.

Pol Roger, Champagne

×

Pol Roger, Champagne

Pol Roger, Champagne Brut Reserve, Frankrig

I 160 år har Pol Roger skabt en af de mest anmelderroste omdømme i den fornemme verden af Champagne mærker. 

Denne champagne er en af de bedste "standarder" der produceres og er harmonisk sammenstik fra mange årgange. Kun derved opretholdes den ensartede høje kvalitet.

Den er fuld, rig og perfekt til dem, der foretrækker en rigere Champagne-stil. Pol Roger er smukt afbalanceret med stor dybde af smag og livlige vedvarende bobler. En meget elegant champagne med en delikat og lang eftersmag.

Den egner sig som aperitif til specielle lejligheder.

Druesorter: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Alkohol 12,5%. 

6 fl. 2.214 kr. / 369 kr. pr. fl.  

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

738,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
548,00 kr

Brut Réserve har en flot, lysgylden farve med rødt skær. Den har fine, vedvarende bobler og en meget åben, ren og frugtrig duft – også her med aromaer af røde frugter. Smagen har en flot harmoni mellem tørhed, fylde, frugtsødme og finesse. Brut er den ideelle aperitif. Dens balance, sprødhed og finesse gør den desuden til den ideelle ledsager til fisk, fjerkræ og hvidt kød.

6 fl. / Normalpris 2.094 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
648,00 kr