Nulstil dit kodeord×

Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne Veuve d' Argent Rosé Brut, lavet efter Méthode Traditionnelle. Sammensætningen af druer kan variere fra år til år for at opnå den bedste harmoni.

Veuve d' Argent, Rosé

×

Veuve d' Argent, Rosé

Veuve d' Argent Rosé, Louis Bouillot, Bourgogne

Veuve d' Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed. Smagen er elegant og med mineralske toner.

Restsukkeret er på 12g/l., så Veuve d' Argent Rosé Brut fremstår som en sprød, appetitgivende og elegant mousserende vin. Serveres ved 6° til 8°C.

Der kan forekomme lidt gærrester i bunden af flasken. Alkohol 12%. Druerne består af Airen, Gamay, Grenache, Pinot Noir og Ugni Blanc.

6 fl. 534 kr. / 89 kr. pr. fl. / Normalpris 594 kr. / 

Spar 60 kr.

534,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

I duften finder man frugtnuancer af abrikoser, mandler og akacieblomster. Smagen er sprød, med god elegance og styrke samtidigt. En god frugtsødme i eftersmagen giver en meget behagelig og harmonisk, tør finish.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
198,00 kr

Vinen har en smuk, blank, pink farve. Duften er meget umiddelbar, med især toner af jordbær. I smagen er vinen først sprød og liflig, men efter få sekunder udvikler den en god fylde og rundhed. Den slutter tør, med god frugtrighed og milde krydderier. Perfekt til f.eks. kolde buffeter med salater, diverse pålæg, grøntsagstærter, pasta- eller risottoretter med skaldyr, fisk eller fjerkræ i hvid sauce.

6 fl. / Normalpris 510 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
420,00 kr

Super rosé fra det anerkendte Bourgognehus Lupé-Cholet - og se lige prisen - det er altså skarpt. Godt bud på sommerens terrassebasker.

6 fl. / Normalpris 510 kr. / Spar 66 kr.

 

pris
450,00 kr

Farven er lys for en rosévin. Duften er meget elegant med frugt- og blomsternuancer og den hvide Sancerres lidt "grønne" stil (græs og blade). I smagen er det en meget frugtrig og harmonisk vin, som har lidt af Pinot Noirs maskulinitet og Sancerres klassiske charme.

6 fl. / Normalpris 990 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
890,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Ingen gær - ingen sulfitter - meget beskeden tilsætning af svovl og vinene lagres aldrig på træ! Denne rosé er på en gang klingende ren, men fyldig og perlende frisk.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 60 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
594,00 kr

Let og umiddelbar rosé til terrassen og som aperitif. En rosé, hvis smukke rosa farve med en næse af blomster og kirsebær - og en fyldig næsten fed smag af citrus og noter fra ingefær giver en utrolig flot rosé.

Sølvmedalje fra Orange 2016

6 fl. / Normalpris 600 kr. / Spar 108 kr.

 

pris
492,00 kr

Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner.

5 Stjerner i Wine Lab

6 fl. / Normalpris 660 kr. / Spar 162 kr.

 

pris
498,00 kr

Ingen over - ingen ved siden af Domaines Ott - når det kommer til rosé fra Bandol og Provence. Vinen har i tidligere årgange modtaget mange hædersbevisninger og bl.a. modtaget BT GULD og 5 stjerner i Vinavisen.

6 fl. / Normalpris 1.950 kr. / Spar 480 kr.

 

pris
1.470,00 kr