Nulstil dit kodeord×

Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne vin mousseux Veuve d' Argent Brut Bio, lavet på økologisk dyrkede Airen-druer fra Sydfrankrig. 

Veuve d' Argent

×

Veuve d' Argent

Veuve d' Argent, Blanc de Blanc, Brut, Louis Bouillot, Bourgogne

Økologisk

Farven i Veuve d' Argent Blanc de Blanc Brut Bio er flot, blank, lysgylden og vinen har flotte, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man frugtnuancer af abrikoser, mandler og akacieblomster.

Smagen er sprød, med god elegance og styrke samtidigt. En god frugtsødme i eftersmagen giver en meget behagelig og harmonisk, tør finish.

Alkohol 12%. Druerne består af 100% Airen.

6 fl. 534 kr. / 89 kr. pr. fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

198,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
714,00 kr

Brut Réserve har en flot, lysgylden farve med rødt skær. Den har fine, vedvarende bobler og en meget åben, ren og frugtrig duft – også her med aromaer af røde frugter. Smagen har en flot harmoni mellem tørhed, fylde, frugtsødme og finesse. Brut er den ideelle aperitif. Dens balance, sprødhed og finesse gør den desuden til den ideelle ledsager til fisk, fjerkræ og hvidt kød.

6 fl. / Normalpris 2.094 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
648,00 kr

Brut er den ideelle aperitif. Dens balance, sprødhed og finesse gør den desuden til den ideelle ledsager til fisk, fjerkræ og hvidt kød.

5 Stjerner i EB / 91 point og BEST BUY fra Wine Enthusiast / 90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 2.034 kr. / Spar 500 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
578,00 kr