Nulstil dit kodeord×

Ekstra Varer

Stor ostepakke til dig der elsker at bruge oste af ypperste kvalitet i din mad - 3 klassiske Italienske oste lavet efter historiske og stolte håndværkstraditioner.

 

pris
689,00 kr

Pecorino Roma fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma. Denne Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, da smagen ligeledes adskiller sig fra andre Pecorinoer ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagsfuld. Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød. Pecorino Roma modnes fra 4 måneder til et år.

 

pris
239,00 kr

Mozzarella di Bufala eller mozarella fremstillet af bøffelmælk er en ost fra regionen Campana i det sydlige Italien. Denne Mozzarella er den originale, som fremstilles af frisk mælk hver dag. Mozzarella bruges til at give konsistens i stedet for smag til nogle retter, og er fantastisk i fx en tomatsalat eller på en hjemmelavet pizza. Væskerne, olierne og smagen fra de forskellige øvrige ingredienser i retten optages og forstærkes af de milde fugtige lag af ostemasse. Osten sælges i sin valle og bør være løs og have fugtigheden lukket inde imellem lag af elastisk ostemasse.

 

pris
135,00 kr

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien. Denne producent som er familien Ambrosi udvælger de bedste oste til os.

 

pris
365,00 kr

Tapaspakken indeholder 2 spændende oste, 2 slags skinke/pølse samt 3 delikatesser importeret direkte fra producenterne rundt omkring i Europa.

 

pris
139,00 kr

Fantastisk 32 måneder gammel lagret Comté, fremstillet af rå komælk. Denne ost produceres kun om sommeren i Jurabjergene i Frankrig. Comté som denne der er lagret i 32 måneder er en fast ost, som smelter i munden og giver en nøddeagtig sødlig smag.

 

pris
185,00 kr

Der findes gode oste og mindre gode oste. Uden at tage munden for fuld kan vi godt afsløre at Mons’ oste hører til de ypperligste af slagsen.

NB: Skal bestilles senest torsdag kl. 10 ugen før levering

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris
599,00 kr