Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 49-51

Det passer til 4 voksne og to børn når det serveres som et ostebord. Serveres det som en del af en menu, vurder vi at der er nok til 6-8 personer.

Hvad drikker man til ostene?

En kraftig Chardonnay hvidvin eller en anden stor hvidvin gerne med lidt restsødme vil passe fint til ostene.

Hvis der skal drikkes øl til, vil en Hvedeøl harmonere fint med de første fire oste, og en Ale vil gå godt sammen med blåskimmelosten. Der kan dog sagtens drikkes Ale til alle ostene.

Rødvin og ost er generelt ikke nogen god ide - de gør ligesom ikke rigtigt noget godt for hinanden - ud over naturligvis at smage godt hver for sig - og så er det jo bare brandhyggeligt.

Så vælg selv - men vi anbefaler at prøve med hvidvin.

Beskrivelser af ostene:

Ost fra Grand Fromage

×

Ost fra Grand Fromage

Juleostepakke

Lækker ostepakke fra den legendariske Aarhusianske ostehandler Grand Fromage.

Pakken indeholder Fransk landbrie fyldt med mascarpone og trøfler, Morbier Cremeaure, Comté, Altesse, Fourme d’Ambert, havtorngelé og tørrede figner.

Passer perfekt som afslutning på en julefrokost eller som en selvstændig osteservering. Køb eller bag et godt brød og server ostene med vin eller øl.

Indeholder:

  • Morbier Cremeaure
  • Comté de Fruitière
  • Trøffelbrie - fransk landbrie med trøfler
  • Altesse
  • Fourme d'Ambert
  • Hjemmelavet havtorngelé
  • Tørrede figner

Der er ca. 750 gram ost i pakken. Holdbarhed: Ca. 2 uger fra modtagelse.

 

259,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne berømte og klassiske lavet af Bobby og Bussy med dertilhørende løgkompot og tyttebær. Den røgede laks får vi direkte fra røgovnen hos Top-røg på havnen i Skagen!

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
489,00 kr

Skagenfoods julefrokostpakke er fyldt med klassiske indslag til din julefrokost. Håndpillede luksusrejer, store flotte rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø Laks, der er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet. Fanø Laksen har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
469,00 kr

Nu har du en unik mulighed for at få et stykke klassisk Skagen med hjem på julefrokostbordet. Vi har overtalt de dygtige folk fra Skagen Fiskerestaurant til at lave årets julesild til os - og jer! Og vi kan godt afsløre at de er fremragende igen i år!

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
339,00 kr

Holsteiner eller kålpølser er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift, dog er pølserne meget mindre fede end dengang du ved nok. Kålpølser er - som nogen forventer - ikke fremstillet af kål, men er en pølse fremstillet til at spise sammen med kål, dette kunne være grønlangkål eller stuvet hvidkål.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
279,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er i vores øjne også en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske julespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
409,00 kr

Slagter Peter har samlet en række af sine mest populære julespecialiteter i denne pakke. Pakken indeholder juleskinke, hjemmelavede grønlangkålsboller, hjemmelavet mager sylte, hjemmelavet leverpostej, hjemmelavet skinkemedister og sennep.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
445,00 kr

Intet julebord uden nystegte rødspættefileter! Til julens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
229,00 kr

16 stk. af Bobby & Bussy’s legendariske fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakken og frokostbordet.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
259,00 kr

Her er en populær sammensætning af skønne frokostspecialiteter, som du kan bruge til en god frokost eller en lækker madpakke. Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
255,00 kr

Den koldrøgede laks er vores topseller op til jul. Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Den koldrøgede laks har en helt særlig smag og struktur.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
179,00 kr

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte eller marinerede sild.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
119,00 kr

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne og uden sammenligning Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
299,00 kr

Lammerullepølse med masser af persille fra Slagter Peter. Lammene er født og opvokset i Vendsyssel, nærmere bestemt ved Sindal. Her har de græsset omkring Mosbjerg Museum.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
259,00 kr

Lækker ostepakke fra den legendariske Aarhusianske ostehandler Grand Fromage. Pakken indeholder Fransk landbrie med trøfler, Morbier Cremeaure, Comté, Altesse, Fourme d’Ambert, blommegelé og tørrede figner. Passer perfekt som afslutning på en julefrokost eller som en selvstændig osteservering. Køb eller bag et godt brød og server ostene med vin eller øl.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
259,00 kr

Brian Flink Pedersen laver Danmarks bedste leverpostej. Du får naturligvis et flot helt stykke gammeldags tørsaltet og røget bacon med i pakken.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
199,00 kr