Nulstil dit kodeord×

Pecorino Roma

Pecorino Roma fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma. Denne Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, da smagen ligeledes adskiller sig fra andre Pecorinoer ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagsfuld.

Stor ostepakke

×

Stor ostepakke

Stor ostepakke til dig der elsker at bruge oste af ypperste kvalitet i din mad - 3 klassiske Italienske oste lavet efter historiske og stolte håndværkstraditioner.

Indeholder:

  • Pecorino Roma, ca. 1 kg
  • Parmesan "Hjerter" uden skorpe, 2 stk. i alt ca. 1,15 kg
  • Mozzarella di Bufala, DOP-mærket, 4 x 125 g

Holdbarhed: Parmesan og Pecorino: Mindst 60 dage fra modtagelse - Mozzarella mindst.

NB: Leveres på fredage.

689,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Tapaspakken indeholder 2 spændende oste, 2 slags skinke/pølse samt 3 delikatesser importeret direkte fra producenterne rundt omkring i Europa.

 

pris
139,00 kr

Fantastisk 32 måneder gammel lagret Comté, fremstillet af rå komælk. Denne ost produceres kun om sommeren i Jurabjergene i Frankrig. Comté som denne der er lagret i 32 måneder er en fast ost, som smelter i munden og giver en nøddeagtig sødlig smag.

 

pris
185,00 kr

Der findes gode oste og mindre gode oste. Uden at tage munden for fuld kan vi godt afsløre at Mons’ oste hører til de ypperligste af slagsen.

NB: Skal bestilles senest torsdag kl. 10 ugen før levering

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris
599,00 kr

Skagenfoods økologiske Gourmet kaffe er produceret af 100% økologiske Arabica bønner og har en fyldig og afbalanceret smag med en let strejf af syre.

NYHED - NU 4 poser hele bønner á 400 g

 

pris
220,00 kr

Skagenfoods udvalgte ekstra jomfru olivenolie Olivenolien er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren med en let pebret og cremet finish.

2 x 500 ml

 

pris
138,00 kr