Nulstil dit kodeord×

Hvide - frugtrige & saftige

Gewurztraminer er den vin, der tydeligst tilkendegiver sin herkomst. Har man én gang nydt en Gewurztraminer, glemmer man hverken vinen eller Alsace. Vinen er tæt, kraftig og har en intens duft med overvældende krydrede nuancer. Dette er den mest karakteristiske vin fra Alsace og Gewurztraminer fra Hunawihr er ingen undtagelse.

6 fl. / OBS: 37,5 cl.

 

pris
336,00 kr

Flot, blank, let gylden farve. Duft med mineralitet og nuancer af citrusfrugter og let røgede toner. Smagen er med både fedme og struktur, og også her kommer mineraliteten godt frem.

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
448,00 kr

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

SÆRPRIS / 6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 200 kr.

 

pris
454,00 kr

I glasset er vinen gylden med et grønt skær. I duften finder man tropiske frugter som ananas og mango, men også grape og andre citrusfrugter. Smagen er elegant og cremet med en flot frugt og et strejf af vanilje. Det er en kompleks vin, der inciterer en til at smage den igen og igen.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

Pinot Gris Trois Châteaux er en kraftig hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Den udvikler flotte nuancer af moden ananas, syltede appelsiner og mere eksotiske toner af passionsfrugt og mango. I eftersmagen finder man både Pinot Gris’ naturlige, eksotiske karakter og frugtrighed samt en meget lækker sprødhed, som gør vinen frisk og meget harmonisk.

2 fl.
6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

 

pris fra
498,00 kr

I duften er vinen ret diskret og ren for en Gewürztraminer at være, med en god liflighed og bid i aromaen. Smagen bekræfter det friske indtryk. Den lange og kølige gæring har givet vinen en finesse og en renhed, som er sjælden for vine på denne druesort. Den slutter meget saftig og ren.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

I duften har Butinages Blanc en god fedme og en meget lækker frugtaroma med nuancer af ferskner, abrikoser, akacieblomst og passionsfrugt. Smagen er flot afrundet, med god velour og frugtrige, eksotiske toner. Vinen slutter med bid og god mineralitet. En rigtig ”pleaser”, ren og aromatisk.

90 point fra Robert Parker

6 fl. / Normalpris 714 kr. / SPAR 180 kr.

 

pris
534,00 kr

Château de Viviers 1. Cru "Vaucopins" har et svagt grønligt skær i farven og en flot mineralsk – nærmest flintagtig og blomsteragtig duft. Smagen er et studie i renhed og finesse.

6 fl. / Normalpris 1.710 kr. / Spar 516 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
570,00 kr

Hélène Chouvet – ejer af domainet Fontavin mellem Chateauneuf du Pape og Gigondas - producerer denne friske og sprøde økologisk Rhône hvidvin med stor succes. Sølvmedalje i Orange er næsten en selvfølge for den ærekære vinproducent. Vi andre kan dufte, smage og glæde os over hendes ihærdighed.

6 fl.

 

pris
570,00 kr

Denne hvidvin er elegant med mange smagsnuancer, hvor både duften af blomster, og en nærmest vaniljeagtig lang eftersmag skaber en meget harmonisk hvidvin. Velegnet til fisk og skaldyr - men også til lettere kødretter og som et godt glas hvidvin som aperitif.

6 fl. / Normalpris 780 kr. / Spar 186 kr.

 

pris
594,00 kr

Pont de Gassac Blanc er tør og frugtrig, med toner af honning. Eftersmagen er lang og meget intens. Perfekt til retter med skaldyr, fisk og hvidt kød. Druerne hentes fra de ældste vinstokke på parceller som giver de mest karakterfulde vine.

6 fl. / Normalpris 840 kr. / Spar 150 kr.

 

pris
690,00 kr

Chardonnay ”Sermine” har en flot, let gylden farve. Duften er åben og rig med fede, cremede toner i næsen, men ret hurtigt udvikler vinen mere sprøde og næsten grønlige nuancer, som gør den meget indbydende. I smagen finder man også en flot balance mellem de fyldige, fede nuancer og en god mineralitet og friskhed.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
714,00 kr

Den hvide Aenigma byder på delikate aromaer af melon, hvide ferskner og grønne blommer. I smagen er vinen meget sprød og frisk med både en smule eksotiske frugtnuancer og mere grønne toner af blade, grapefrugt og litchi.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 360 kr.

 

pris
714,00 kr

Her er skabt en kraftig og fed hvidvin med en utrolig smagsrigdom af frugter herunder citrus. En hvidvin i en klasse for sig selv, og en signaturvin for domainets ejer, Marc Francais.

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 252 kr.

 

pris
768,00 kr

Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder: Yonne (Chablis) mod nordvest, med friske, frugtrige og mineralske vine, Côte d'Or længere mod syd, med rundere og dybere vine, Côte Chalonnaise med aromatiske og umiddelbare vine og til sidst, længst mod syd, Macon-området, hvor vinene er meget karakterfulde og har god struktur.

92 Point fra Decanter

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
774,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

 

pris
790,00 kr

Chablis Château de Viviers er en meget karakterfuld vin med en flot, let, grønlig farve. I munden er smagen først næsten fed, men ret hurtigt udvikler finessen og frugten sig. Den egner sig fint til fede fisk som f.eks. laks og er også fortrinlig til skaldyr. Serveres afkølet men ikke iskold.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 250 kr.

 

pris
834,00 kr

”JT” Blanc har en flot, blank, gyldengrøn farve. I den meget aromatiske duft finder man toner af lindeblomst, anis, abrikoser og ristede mandler. I smagen har vinen en god fedme med karakterer af modne frugter (fersken, abrikos) og tørrede blomster. Eftersmagen er sprød med nuancer af vilde skovbuske.

93 point fra Robert Parker

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / SPAR 350 kr.

 

pris
844,00 kr

Stor vin med fantastisk finesse. Fra et af de ypperligste hvidvinsområder i verden. Rank og harmonisk vin. En sand nydelse. Vinen er med masser af abrikos og parfumereret frugt samt salte noter, der er Puligny-Montrachets adelsmærke.

6 fl. / Normalpris 2.694 kr. / Spar 420 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
848,00 kr

H3 Chardonnay har druesortens klassiske smørrede stil, med toner af grape, pære og citrusfrugter, men allerede i duften afslører den en friskhed og en harmoni, som er klassisk for ”cool climate” Chardonnay vine.

6 fl. / Normalpris 1.164 kr. / Spar 270 kr.

 

pris
894,00 kr

Smagen er dejlig ren og sprød, med toner af flint, blandet med lime og passionsfrugt. Vinen slutter med en god afrundet tannin, og med en charme og friskhed som gør den meget appetitgivende.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
894,00 kr

Mineralsk og noter af citrus. Kompleks og raffineret. Smag med antydninger af honning og smør, men samtidig frisk og sprød. Flot og fyldig eftersmag. 100% Chardonnay. 14% alkohol.

90 Point fra Winespectator

6 fl. / Normalpris 3.474 kr. / Spar 780 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
958,00 kr

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 150 kr.

 

pris
984,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Ingen gær - ingen sulfitter - meget beskeden tilsætning af svovl og vinene lagres aldrig på træ!

Mineral er ikke blot den bedste hvidvin fra Montitius, det er en helt unik stor og smagfuld hvidvin.

6 fl. / Normalpris 1.320 kr. / Spar 306 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
1.014,00 kr