Nulstil dit kodeord×

Hvide - frugtrige & saftige

Pinot Gris er en fyldig økologisk hvidvin med en eksotisk og krydret smag og et strejf af røg. I munden fornemmes der fedme og en lidt olieagtig konsistens, hvilket gør vinen meget charmerende.

Direkte import

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Pinot Gris Collection er en meget charmerende økologisk vin med en spændende balance mellem styrke og finesse, som gør den til en af de flotteste Pinot Gris fra Alsace. Prøv den som aperitif eller serverer den sammen med fisk, and, skaldyr eller til frugtdesserter, hvor dens naturlige sødme matcher frugterne godt.

Direkte import

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr

Balancen er vinens særkende. Vinen er frisk med en utrolig smagsrigdom. Det er en sjælden all round hvidvin, der med succes kan anvendes som aperitif, som følgesvend til fisk, skaldyr, oste og sågar lette kødretter.

Guldmedaljevinderen fra Paris

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 210 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr

Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder: Yonne (Chablis) mod nordvest, med friske, frugtrige og mineralske vine, Côte d'Or længere mod syd, med rundere og dybere vine, Côte Chalonnaise med aromatiske og umiddelbare vine og til sidst, længst mod syd, Macon-området, hvor vinene er meget karakterfulde og har god struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 120 kr.
OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
318,00 kr

Chardonnay ”Sermine” har en flot, let gylden farve. Duften er åben og rig med fede, cremede toner i næsen, men ret hurtigt udvikler vinen mere sprøde og næsten grønlige nuancer, som gør den meget indbydende. I smagen finder man også en flot balance mellem de fyldige, fede nuancer og en god mineralitet og friskhed.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 300 kr.
OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
338,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
350,00 kr

Smagen er dejlig ren og sprød, med toner af flint, blandet med lime og passionsfrugt. Vinen slutter med en god afrundet tannin, og med en charme og friskhed som gør den meget appetitgivende.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
368,00 kr

Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
384,00 kr

Flot, blank, let gylden farve. Duft med mineralitet og nuancer af citrusfrugter og let røgede toner. Smagen er med både fedme og struktur, og også her kommer mineraliteten godt frem.

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
448,00 kr

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
474,00 kr

Denne chardonnay har en flot lys farve i glasset. Det er en aromatisk vin fuld af citrusfrugt, pære og æble, og med et hint af vanilje og kanel. En frisk og fyldig smag med en elegant sprødhed.

Vinen kan sagtens nydes uden mad, men vil også være perfekt til fede fisk, skaldyr, lyse retter samt et glas uden mad.

6 fl. / Normalpris 714 kr.

 

pris
499,00 kr

Backhouse Chardonnay 2016 har en flot gylden farve og duften er domineret af hvide blomster, honningmelon, fersken og et strejf vanilje. Smagen er både ren og elegant med en behagelig syre og mineralitet.

Vinen er en flot ledsager til f.eks. sprøde salater, sushi og lyst kød.

6 fl. / Normalpris 768 kr.

 

pris
549,00 kr

Château de Viviers 1. Cru "Vaucopins" har et svagt grønligt skær i farven og en flot mineralsk – nærmest flintagtig og blomsteragtig duft. Smagen er et studie i renhed og finesse.

OBS: Kan kun bestilles som 2 fl.

 

pris
570,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 270 kr.

 

pris
864,00 kr

Denne Chardonnay har en ren og frisk aroma med nuancer af æble, citrus, kalk og blomster. Smagen er elegant og med klassiske Chardonnaynuancer som æble, melon og fersken. Vi anbefaler servering ved 8-10 grader.

Denne vin er et klassisk match til fisk/skaldyr, salater eller som aperitif.

6 fl. / Normalpris 1.548 kr. / Spar 399 kr.

 

pris
1.149,00 kr