Nulstil dit kodeord×

Lipp

Familien Lipp startede med vinproduktion i begyndelsen af 1800 tallet i Husseren les Chateaux i Alsace. Jean-Francois Lipp er 7. generation og familiens nuværende overhoved på den 7.5 ha store økologiske vingård. Hele familien arbejder i marker og kældre – hver med deres specialer. Produktionen er tro mod de klassiske dyder. Som økologisk ejendom bruges der naturligvis ikke kemi og markerne passes med stor sirlighed.

Gewurztraminer Alsace

×

Gewurztraminer Alsace

2016 Gewurztraminer Tradition Alsace, Francois Lipp, Frankrig

Direkte import

Gewurztraminer har en god harmoni mellem fylde, krydderi og eksotiske noter.

Gewurztraminer er den mest karakteristiske vin fra Alsace og denne vin er ingen undtagelse. Vinen er tæt, kraftig og har en intens duft med overvældende krydrede nuancer.

Servér den som aperitif eller sammen med asiatiske retter, tærter, foie gras, oste og frugt. Kan også gå sammen med kryderede retter som tacos og forårsruller. 

Serveringstemperatur: ca. 9-12 grader.

13% alkohol. 100% Gewurztraminer

6 fl. 714 kr. / 119 kr. pr. fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

298,00 kr

 


Hvad med også at prøve...


BEGRÆNSET PARTI

Pinot Gris Trois Châteaux er en kraftig hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Den udvikler flotte nuancer af moden ananas, syltede appelsiner og mere eksotiske toner af passionsfrugt og mango. I eftersmagen finder man både Pinot Gris’ naturlige, eksotiske karakter og frugtrighed samt en meget lækker sprødhed, som gør vinen frisk og meget harmonisk.

6 fl. / Normalpris 1.530 kr. / Spar 456 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
498,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
350,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 270 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
348,00 kr

Balancen er vinens særkende. Vinen er frisk med en utrolig smagsrigdom. Det er en sjælden all round hvidvin, der med succes kan anvendes som aperitif, som følgesvend til fisk, skaldyr, oste og sågar lette kødretter.

Guldmedaljevinderen fra Paris

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 210 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr