Nulstil dit kodeord×

Lipp

Familien Lipp startede med vinproduktion i begyndelsen af 1800 tallet i Husseren les Chateaux i Alsace. Jean-Francois Lipp er 7. generation og familiens nuværende overhoved på den 7.5 ha store økologiske vingård. Hele familien arbejder i marker og kældre – hver med deres specialer. Produktionen er tro mod de klassiske dyder. Som økologisk ejendom bruges der naturligvis ikke kemi og markerne passes med stor sirlighed.

Gewurztraminer Alsace

×

Gewurztraminer Alsace

2016 Gewurztraminer Tradition Alsace, Francois Lipp, Frankrig

Direkte import

Gewurztraminer har en god harmoni mellem fylde, krydderi og eksotiske noter.

Gewurztraminer er den mest karakteristiske vin fra Alsace og denne vin er ingen undtagelse. Vinen er tæt, kraftig og har en intens duft med overvældende krydrede nuancer.

Servér den som aperitif eller sammen med asiatiske retter, tærter, foie gras, oste og frugt. Kan også gå sammen med kryderede retter som tacos og forårsruller. 

Serveringstemperatur: ca. 9-12 grader.

13% alkohol. 100% Gewurztraminer

6 fl. 714 kr. / 119 kr. pr. fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 180 kr.

714,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

 

pris
790,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 270 kr.

 

pris
864,00 kr