Nulstil dit kodeord×

Gewurzt., Hunawihr

×

Gewurzt., Hunawihr

2014 Gewurztraminer, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig

Gewurztraminer er den vin, der tydeligst tilkendegiver sin herkomst. Har man én gang nydt en Gewurztraminer, glemmer man hverken vinen eller Alsace.

Vinen er tæt, kraftig og har en intens duft med overvældende krydrede nuancer. Dette er den mest karakteristiske vin fra Alsace og Gewurztraminer fra Hunawihr er ingen undtagelse.

100% Gewürztraminer. 13,5 % alkohol.

OBS: 37,5 cl: 6 fl. 336 kr. / 56 kr. pr. fl. 

336,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Riesling har en sødmefuld og umiddelbar stil i duften, med aromaer af akacieblomst, fersken, appelsin og lime. I smagen er vinen halvtør, let og liflig, med toner af gullige vilde blomster, nektarin, fersken, abrikos og citrusfrugter. Perfekt til sushi eller til thai mad.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

Vinen har en flot, mørk, blank rubinrød farve. I duften finder man nuancer af mørke kirsebær og blåbær, men også en smule vanilje. Smagen er frugtrig og saftig med god velour og en afrundet tannin i eftersmagen. Brug den til fjerkræ men også til svinekød, kalv og lam. Den er også velegnet til varme grønsagsretter.

5 Stjerner i BT / 5 Stjerner i Vinavisen / 5 Stjerner i EB

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

Vinen har en mørk, rubinrød farve. I duften finder man modne mørke druer og bær samt et strejf af hvid peber. Smagen er jammy-agtig, uden at det på nogen måde bliver vulgært, pakket med hindbær og boysenbær med et krydret indslag.

5 Stjerner i Vinavisen

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

I tidligere årgange 3 x 5 stjerner. Bl.a. BT GULD og kåring til årets bedste grillvin. Man fornemmer således Malbec'ens dyder, som kraft og saft og intens, mørk frugt samt et strejf af kaffe og chokolade, men samtidig giver opvæksten i Patagonien et distinkt cool climate touch, med elegance, finesse og kompleksitet.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
594,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Pont de Gassac Blanc er tør og frugtrig, med toner af honning. Eftersmagen er lang og meget intens. Perfekt til retter med skaldyr, fisk og hvidt kød. Druerne hentes fra de ældste vinstokke på parceller som giver de mest karakterfulde vine.

6 fl. / Normalpris 840 kr. / Spar 150 kr.

 

pris
690,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen (5 ud af 5). Skagenfoods røde signaturvin. ”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

5 Stjerner i JP / 93 Point i Decanter

6 fl. / Normalpris 1.894 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
538,00 kr