Nulstil dit kodeord×

Det familieejede vinhus Ecker-Eckhof finder man i den idylliske landsby Mitterstockstall i vinområdet Wagram. Ecker-Eckhof har været ejet af Bernhard Eckers siden 2005 og assisteret af konen Elisabeth samt forældrene Johann og Marianne.

Grûner Veltliner, Ecker

×

Grûner Veltliner, Ecker

2016 Grüner Veltliner Von Stokstal, Weingut Ecker, Wagram, Østrig

Den flotte Grûner Veltliner fra Østrig er en frisk og intens hvidvin med masser af karakter og indeholder samtidig en naturlig høj frugtsyre.

Vinen vinificeres traditionelt med lagring på rustfri ståltanke for bevaring af den friske, sprøde, rene frugt. Vinen besidder den krydrede smagsprofil og en lang sprøg eftersmag, man kender fra de klassiske vine lavet på Grüner Veltliner.

Vi anbefaler vinen til retter med fisk og skaldyr eller som apéritif. 

Druen er 100% Grüner Veltliner. 12% alkohol.

6 fl. 534 kr. / 89 kr. pr. fl. / Normalpris 654 kr. / 

Spar 120 kr.

534,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pont de Gassac Blanc er tør og frugtrig, med toner af honning. Eftersmagen er lang og meget intens. Perfekt til retter med skaldyr, fisk og hvidt kød. Druerne hentes fra de ældste vinstokke på parceller som giver de mest karakterfulde vine.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 840 kr. / Spar 210 kr.

 

pris
630,00 kr

Pinot Gris Trois Châteaux er en kraftig hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Den udvikler flotte nuancer af moden ananas, syltede appelsiner og mere eksotiske toner af passionsfrugt og mango. I eftersmagen finder man både Pinot Gris’ naturlige, eksotiske karakter og frugtrighed samt en meget lækker sprødhed, som gør vinen frisk og meget harmonisk.

2 fl.
6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

 

pris fra
498,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

 

pris
790,00 kr