Nulstil dit kodeord×

Columbia Crest er ejet af det navnkundige firma Château St. Michelle Estates. Det ligger i hjertet af AVA’en Horse Heaven Hills i Columbia Valley og blev etableret i 1983. Allerede fra starten var der fokus på kvalitet og en klar ambition om at overlevere i forhold til prisen.

H3 Chardonnay

×

H3 Chardonnay

2014 H3 Chardonnay, Columbia Crest, Horse Heaven Hills, Washington State, USA

H3 Chardonnay har druesortens klassiske smørrede stil, med toner af grape, pære og citrusfrugter, men allerede i duften afslører den en friskhed og en harmoni, som er klassisk for ”cool climate” Chardonnay vine.

Smagen er meget sammensat, med komplekse nuancer af citrusfrugter (grape, lime), sødere eksotiske frugter, nødder og blomsternektar.

I eftersmagen fornemmer man sarte toner af eg, vanilje og en lækkert mineralitet.

Server den til skaldyr- eller fiskeretter i sauce, til østers, rogn eller til fjerkræ, svine- eller kalvekød i lys sauce.

Alkohol 13,5%. Druer: 99% Chardonnay og 1% Riesling.

6 fl. 894 kr. / 149 kr. pr. fl. / Normalpris 1.164 kr. / Spar 270 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

358,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
288,00 kr

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

5 Stjerner i JP / 93 Point i Decanter

JULEPRIS / 6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 480 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
498,00 kr

Farven på denne rødvin er dyb, mørk og varm rød. Duften og smagen er intense og meget komplekse med nuancer af røde, solmodne frugter, krydderier, vanille og engelsk lakrids. Generel holdbarhed er 30 - 50 år afhængig af årgang.

95 Point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 2.994 kr. / Spar 600 kr.

 

pris
2.394,00 kr