Nulstil dit kodeord×

Kalis vinene laves på økologiske druer dyrket i Vestsicilien.

Kalis, Chardonnay-Grillo

×

Kalis, Chardonnay-Grillo

2016 Kalis Chardonnay-Grillo, Pasqua, Sicilien

En frisk og liftlig økologisk hvidvin lavet på Chardonnay og Grillo, en lokale drue, som har haft stor betydning i området. 

Vinen har en flot gylden farve, med nuancer af grapefrugt, lime, ferskner og mandler. Eftersmagen er meget harmonisk og velafbalanceret.

Prøv den til skaldyr, fisk, fjerkræ eller hvidt kød i sauce og til salatretter.

70% Chardonnay og 30% Grillo.

13% alkohol.

6 fl. 395 kr. / 66 kr. pr. fl. / Normalpris 534 kr. /

Spar 139 kr.

395,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen har en flot, dyb rubinrød farve med toner af solbær, blommer og krydderier i duften. Smagen er dyb med god velour og struktur og en flot afrundet eftersmag. Server den gerne til klassiske italienske pastaretter, til svinekød, fjerkræ eller kalvekød.

6 fl. / Normalpris 534 kr. / Spar 139 kr.

 

pris
395,00 kr

Her får du en skøn MIX kasse med i alt 6 sicilianske vine, lavet på økologiske druer. Kalis vinene produceres af familien Pasqua der er kendt for at producere ”Værdi for pengene” vine. Kassen indeholder 3 hvidvine og 3 rødvine af Kalis.

6 fl. / Normalpris 534 kr. / Spar 139 kr.

 

pris
395,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

RK Riesling fornægter ikke Kesselstatts klasse. Her er renhed, mineralitet, finesse og balance. I næsen finder man en meget behagelig frugtsødme med nuancer af citrusfrugter, honningmelon og hvide ferskner.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
594,00 kr

Pinot Blanc fra Hubert Beck er en meget frisk og frugtrig vin. Den har en god balance mellem sødme i smagen og en tør eftersmag. Pinot Blanc er rent gastronomisk meget anvendelig til mange formål. Den vil f.eks. være en god ledsager til salater, fisk- og fjerkræsretter.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

Dry Riesling er en klassisk tør hvidvin i Marlborough stil, med masser af friske, grønne aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, men også Riesling-druens mere eksotiske toner af vilde blomster og tropiske frugter. Smagen rummer både en delikat frugtsødme og sprøde nuancer.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
594,00 kr