Nulstil dit kodeord×

Blandt Alsace kendere har Pinot Gris altid været på toppen, og for mange bliver den betragtet som den største af alle vine i Alsace. Det er i hvert fald helt klart den mest alkoholrige Alsace vin, men samtidig en vin, som kan være utroligt charmerende.

Pinot Gris Collection

×

Pinot Gris Collection

2012 Pinot Gris Collection Alsace, Kuentz-Bas, Frankrig

Pinot Gris Collection er en meget charmerende vin med en spændende balance mellem styrke og finesse, som gør den til en af de flotteste Pinot Gris fra Alsace.

I en god Pinot Gris er der harmoni mellem styrke, fedme, krydderi og sødme på den ene side og sprødhed, friskhed og tørhed på den anden side, hvilket bestemt denne Pinot Gris lever op til. Collection er en kraftig hvidvin, men med en eksotisk, krydret bouquet og smag, som er en oplevelse værd.

Prøv den som aperitif eller sammen med fisk, and, skaldyr eller til frugtdesserter, hvor dens naturlige sødme matcher frugterne godt. 

Serveringstemperatur: ca. 8-10 grader.

13,5% alkohol. 100% Pinot Gris.

2 fl. 398 kr. / 199 kr. pr. fl. (OBS: kan kun bestilles som 2 fl.)

398,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pinot Gris Trois Châteaux er en kraftig hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Den udvikler flotte nuancer af moden ananas, syltede appelsiner og mere eksotiske toner af passionsfrugt og mango. I eftersmagen finder man både Pinot Gris’ naturlige, eksotiske karakter og frugtrighed samt en meget lækker sprødhed, som gør vinen frisk og meget harmonisk.

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
498,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
350,00 kr

Mineralsk og noter af citrus. Kompleks og raffineret. Smag med antydninger af honning og smør, men samtidig frisk og sprød. Flot og fyldig eftersmag. 100% Chardonnay. 14% alkohol.

90 Point fra Winespectator

2 fl. / Normalpris 1.158 kr. / Spar 200 kr.

OBS: Kan kun bestilles som 2 fl.

 

pris
958,00 kr

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 150 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
348,00 kr

Balancen er vinens særkende. Vinen er frisk med en utrolig smagsrigdom. Det er en sjælden all round hvidvin, der med succes kan anvendes som aperitif, som følgesvend til fisk, skaldyr, oste og sågar lette kødretter.

Guldmedaljevinderen fra Paris

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 210 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr