Nulstil dit kodeord×

Pinot Gris Trois Châteaux laves på biodynamiskdyrkede druer fra Kuentz-Bas´ egne marker. På de højtbeliggende og sydvendte vinmarker opnår man som regel perfekte modningsbetingelser for Pinot Gris, med en del varme i august og september.

Pinot Gris, Tr. Chateaux

×

Pinot Gris, Tr. Chateaux

2011 Pinot Gris, Trois Chateaux, Alsace, Kuentz-Bas, Frankrig

Pinot Gris Trois Châteaux er en kraftig hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Den udvikler flotte nuancer af moden ananas, syltede appelsiner og mere eksotiske toner af passionsfrugt og mango.

I eftersmagen finder man både Pinot Gris’ naturlige, eksotiske karakter og frugtrighed samt en meget lækker sprødhed, som gør vinen frisk og meget harmonisk. 

Vinen er velegnet som apéritif og er som skabt til "Foie Gras" eller til blåskimmelost. Også god til desserter.

14 % alkohol, 100 % pinot gris.

2 fl. 498 kr. / 249 kr. pr. fl. 

6 fl. 1.194 kr. / 199 kr. pr. fl. / Spar 336 kr.

498,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Riesling Grand Cru Pfersigberg fremstår klar og brillant i glasset. Bouqueten er meget intens med god frugt og komplekse nuancer af hvide blomster (lilje, syrener), som er klassiske for marken Pfersigberg. Smagen er utrolig kompleks med masser af frugt, citrus og en flot mineralsk karakter. Eftersmagen er lang og dvælende.

2 fl.
6 fl. / Normalpris 1.770 kr. / Spar 300 kr.

 

pris fra
590,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

 

pris
790,00 kr