Nulstil dit kodeord×

En signaturvin for slottes ejer Marc Français, der også kan bryste sig af at vinen har fået Guldmedalje i Paris.  

Lagres i rustfrie ståltanke i 6 måneder, inden den hældes på flaske. Kan gemmes i 3 -4 år, men nyd dens friskhed nu.

Det økologiske domaine Chateau Saint Estève d’Uchaux har været i den nuværende ejer Marc Français’ families eje siden 1809.

Slottets parceller er spredt over et stort – og ret utilgængeligt område i Uchaux massivet – men i højderne er nogle fantastiske arealer til slottets vine.

St. Estève "Viognier"

×

St. Estève "Viognier"

JULEPRIS

2015 Chateau Saint Estève d'Uchaux, "Viognier", Rhône, Frankrig

Guldmedaljevinderen fra Paris

Druerne høstes ved fuld modenhed, der sikrer den raffinerede vin, hvor en vis sødme på eleganteste vis modsvares af en perfekt syre. Balancen er vinens særkende. Vinen er frisk med en utrolig smagsrigdom.

Det er en sjælden all round hvidvin, der med succes kan anvendes som aperitif, som følgesvend til fisk, skaldyr, oste og sågar lette kødretter.

Tag den ud af køleskabet et kvarters tid før den skal serveres, så den bliver en 8 – 10 grader. Så begynder den komplekse smagsrigdom at udfolde sig.

En elegant økologisk hvid Rhônevin på 100% viognier. 13,5 % alkohol.

6 fl. 690 kr. / 115 kr. pr. fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 330 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

298,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 150 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
348,00 kr

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 840 kr. / Spar 168 kr.

 

pris
672,00 kr

Denne flotte økologiske røde Côtes du Rhône har igennem årene fået et hav af udmærkelser. På sin vis klassisk for området, men spændende med en herlig næse af mørke bær. Smagen er kraftig med frugt og elegante tanniner.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 144 kr.

 

pris
510,00 kr

Denne Ribera del Duero er en mørk charmerende vin der byder sig med en herlig og umiddelbar duft af modne røde frugter, friske violer og en antydning af hindbær.
Over 90 point 6 år i træk af Robert Parker

JULEPRIS / 6 fl. 1.434 / Spar 360 kr. OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
598,00 kr

Elegant og med en læskende blødhed trods den unge alder. Dyb og intens, præget af tætpakket moden frugt med en lang og imponerende eftersmag.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood

JULEPRIS / 6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
328,00 kr