Nulstil dit kodeord×

Flot balance mellem den modne frugt og en stram balancerende syre, således at det endelige smagsindtryk bliver fuldstændigt harmonisk.

Denne flotte Chardonnay er et hit som vi faldt for med det samme. Og det er lykkedes os at importere hele partiet af disse Chardonnay fra de dygtige folk på St. Estève.

Chardonnay St. Estève

×

Chardonnay St. Estève

2016 Chateau Saint Estève d'Uchaux, Cotes Du Rhône, Frankrig

SÆRPRIS

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood

Vinen har en fin bouquet af hvide blomster, eksotisk frugt som fersken samt et hint af mango. Vinen er flot lysgylden i glasset og har elegante noter af citrus og honning med lette toner af akacieblomster og vanilje.

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault. Og så slutter den af med et flot mineralsk svirp og et yderst diskret og elegant præg af fad.

Der er en flot balance mellem den modne frugt og en stram balancerende syre, således at det endelige smagsindtryk bliver fuldstændigt harmonisk.

En elegant økologisk hvid Rhônevin på 100% chardonnay.

13,5 % alkohol.

6 fl. 454 kr. / 75,67 kr. pr. fl. / Normalpris 654 kr. /

Spar 200 kr.

454,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

SÆRPRIS / 6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 200 kr.

 

pris
454,00 kr

I smagen har vinen en god koncentration og en frugtrig og en smule krydret karakter med nuancer af solbær, modne kirsebær og marcipan. I eftersmagen fanger man også toner af tørrede frugter og vanilje, noget som gør vinen mere afrundet og meget behagelig.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
594,00 kr

Den hvide Aenigma byder på delikate aromaer af melon, hvide ferskner og grønne blommer. I smagen er vinen meget sprød og frisk med både en smule eksotiske frugtnuancer og mere grønne toner af blade, grapefrugt og litchi.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 360 kr.

 

pris
714,00 kr

Château de Viviers 1. Cru "Vaucopins" har et svagt grønligt skær i farven og en flot mineralsk – nærmest flintagtig og blomsteragtig duft. Smagen er et studie i renhed og finesse.

6 fl. / Normalpris 1.710 kr. / Spar 516 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
570,00 kr