Nulstil dit kodeord×

Flot balance mellem den modne frugt og en stram balancerende syre, således at det endelige smagsindtryk bliver fuldstændigt harmonisk.

Denne flotte Chardonnay er et hit som vi faldt for med det samme. Og det er lykkedes os at importere hele partiet af disse Chardonnay fra de dygtige folk på St. Estève.

Chardonnay St. Estève

×

Chardonnay St. Estève

2016 Chateau Saint Estève d'Uchaux, Cotes Du Rhône, Frankrig

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood

Vinen har en fin bouquet af hvide blomster, eksotisk frugt som fersken samt et hint af mango. Vinen er flot lysgylden i glasset og har elegante noter af citrus og honning med lette toner af akacieblomster og vanilje.

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault. Og så slutter den af med et flot mineralsk svirp og et yderst diskret og elegant præg af fad.

Der er en flot balance mellem den modne frugt og en stram balancerende syre, således at det endelige smagsindtryk bliver fuldstændigt harmonisk.

En elegant økologisk hvid Rhônevin på 100% chardonnay.

13,5 % alkohol.

6 fl. 504 kr. / 84 kr. pr. fl. / Normalpris 714 kr. / Spar 210 kr.

504,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

6 fl. / Normalpris 714 kr. / Spar 210 kr.

 

pris
504,00 kr

Château de Viviers 1. Cru "Vaucopins" har et svagt grønligt skær i farven og en flot mineralsk – nærmest flintagtig og blomsteragtig duft. Smagen er et studie i renhed og finesse.

6 fl. / Normalpris 1.710 kr. / Spar 516 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
570,00 kr