Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

Anbefales til retter med fisk og skaldyr, lyst kød - men er også glimrende til et glas vin på terrassen eller som aperitif. En glimrende madvin.

Etiketten til "The Mad Fish" er designet af Skagenkunstneren Line Pawelczyk.

THE MAD FISH

×

THE MAD FISH

Skagenfoods hvide signaturvin

2015 "The Mad Fish" Chardonnay, Mendocino, Californien, USA

The Mad Fish er en klassisk "Californian Chardonnay" med en god struktur samt fine frugtige toner á la fersken, abrikos og appelsinskal.

Vinen har en snert af indsmigrende druesødme, der bakkes op af en dejlig forfriskende syre. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

Server den ved 8-10 grader.

100% Chardonnay. 13,5% alkohol.

6 fl. 384 kr. / 64 kr. pr. fl.

384,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
384,00 kr

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
474,00 kr

Chardonnay ”Sermine” har en flot, let gylden farve. Duften er åben og rig med fede, cremede toner i næsen, men ret hurtigt udvikler vinen mere sprøde og næsten grønlige nuancer, som gør den meget indbydende. I smagen finder man også en flot balance mellem de fyldige, fede nuancer og en god mineralitet og friskhed.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
714,00 kr