Nulstil dit kodeord×

Hvide - lette & fyldige

Pinot Grigio er frisk, sprød og let krydret med noter af kvæde, æble og honning. Vinen er endvidere et herligt match til en lang række retter med blandt andet fisk, skaldyr og tapas. Også skøn som aperitif.

6 fl. / Normalpris 474 kr. / Spar 135 kr.

 

pris
324,00 kr

”Lust auf Weiss” er en aromatisk, frugtrig og ukompliceret terassevin. I duften finder man nuancer af lime, grønne æbler og lindeblomst. Smagen er halvtør og umiddelbar, med god friskhed, mineralitet og finesse. Den er en ren nydelse!

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 102 kr.

 

pris
492,00 kr

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter.

Direkte import

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
594,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Grüner Veltliner ”Terrassen” er en meget sprød og saftig økologisk hvidvin. Vinen er umiddelbar og aromatisk i duften, med lækre, saftige toner af citrusfrugter, grønne blade og urter. Smagen er en smule krydret og slutter meget appetitgivende og saftig. Server den gerne til salater, skaldyr, fisk og sushi eller som en rigtig ”terrassevin”.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
594,00 kr

Aromaen i denne Riesling er ekstremt livlig, pakket med nuancer af bl.a. limeskal, fersken, mynte, hvid peber, hvedeøl og røg.

Med den lille fornemmelse af sødme som vinen har, gør den oplagt til nærmest alt fra det asiastiske køkken, grillet/stegt lyst kød og alt fra havet

6 fl. / Normalpris 1.068 kr. / Spar 469 kr.

 

pris
599,00 kr

Denne Riesling er meget aromatisk med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Her er renhed, mineralitet, finesse og balance.

Vinen er ideel sammen med fisk og skaldyr. Her i blandt både sushi og blåmuslinger. Går også fint til lettere retter med lyst fjerkræ.

Direkte import

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
654,00 kr

I duften finder man nuancer af citrusfrugter, grønne æbler og abrikoser. Smagen er frisk og mineralsk, med god sprødhed og finesse. Den har kendetegn af den klassiske frugtkarakter og umiddelbarhed.

Serveres til skaldyr, fisk, salater.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
654,00 kr

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter.

6 fl. / Normalpris 870 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
750,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
774,00 kr

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr

I smagen har den økologiske vin en god struktur og mineralitet samt sprødhed og finesse. Den slutter tørt og appetitgivende, igen med karakter af græs og grønne blade.
En meget charmerende, frugtrig og fyldig vin.

Servér den til skaldyr- og fiskeretter.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
1.014,00 kr