Nulstil dit kodeord×

Hvide - lette & fyldige

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Silver Ghost er lavet på Loire-druen Sauvignon Blanc, som giver vinen en cremet fylde og fedme. Der er fine noter af stikkelsbær, citrus og grape forenet i en frugtig fin eftersmag. Anbefales til fisk og skaldyr.

Normalpris 474 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
324,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Sauvignon Blanc ”Intervalo” byder på lækre og umiddelbare aromaer af grønne æbler, ananas, fersken, græs og hyldebærblomst i duften. En meget appetitgivende vin med en god friskhed!

6 fl. / Normalpris 474 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
384,00 kr

Vinen er allerede flot udviklet i sin ungdom og giver en hel del fra sig med toner af citrus, timian og laurbærblade. Den er meget intens i smagen og har en fantastisk lang, frisk og delikat eftersmag, som gør den til en stor oplevelse.

2 fl.
6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 240 kr.

 

pris fra
398,00 kr

Vinen har en blank, lysgylden farve og delikate, umiddelbare aromaer af akacieblomster og ferskner. Smagen er frisk og afrundet og slutter med god velour. En meget charmerende, umiddelbar og appetitgivende vin.

6 fl. / Normalpris 534 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
444,00 kr

Vinen har en meget flot lys gylden farve med grønt skær. I duften finder man aromaer af grønne pærer, abrikoser og lindeblomst. Smagen er umiddelbar og sprød, med lækre nuancer af citrusfrugter og modne druer og let, krydrede toner til sidst. Prøv den til italienske pasta- eller risottoretter, gerne med skaldyr eller fisk, eller nyd den på terrassen.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

”Lust auf Weiss” er en aromatisk, frugtrig og ukompliceret terassevin. I duften finder man nuancer af lime, grønne æbler og lindeblomst. Smagen er halvtør og umiddelbar, med god friskhed, mineralitet og finesse. Den er en ren nydelse!

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 102 kr.

 

pris
492,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Dry Riesling er en klassisk tør hvidvin i Marlborough stil, med masser af friske, grønne aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, men også Riesling-druens mere eksotiske toner af vilde blomster og tropiske frugter. Smagen rummer både en delikat frugtsødme og sprøde nuancer.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
594,00 kr

RK Riesling fornægter ikke Kesselstatts klasse. Her er renhed, mineralitet, finesse og balance. I næsen finder man en meget behagelig frugtsødme med nuancer af citrusfrugter, honningmelon og hvide ferskner.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
594,00 kr

Grüner Veltliner ”Terrassen” er en meget sprød og saftig økologisk hvidvin. Vinen er umiddelbar og aromatisk i duften, med lækre, saftige toner af citrusfrugter, grønne blade og urter. Smagen er en smule krydret og slutter meget appetitgivende og saftig. Server den gerne til salater, skaldyr, fisk og sushi eller som en rigtig ”terrassevin”.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
594,00 kr

En meget charmerende, frugtrig og fyldig vin med en god balance mellem frugtsødme og friskhed. Server den gerne til salater, skaldyr og fisk eller som aperitif.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
630,00 kr

RK Weissburgunder (Pinot Blanc) har en flot, blank, lysgylden farve. Duften er frisk og umiddelbar med nuancer af pære, kvæde og en smule vanilje. Smagen er frugtrig, med god velour og struktur i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
744,00 kr

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter.

6 fl. / Normalpris 870 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
750,00 kr

Pouilly-Fumé Harmonie har en meget flot, blank, let og gylden farve. Vinen er både fed, krydret og samtidig frisk og delikat. Den har en meget lang og intens eftersmag med en flot og ren karakter af Sauvignon. Den bløde tannin gør, at vinen hurtigt kommer i balance og allerede er meget harmonisk i sin ungdom.

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
864,00 kr

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr