Nulstil dit kodeord×

Hvide - lette & fyldige

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter.

Direkte import

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
258,00 kr

I duften finder man nuancer af citrusfrugter, grønne æbler og abrikoser. Smagen er frisk og mineralsk, med god sprødhed og finesse. Den har kendetegn af den klassiske frugtkarakter og umiddelbarhed.

Serveres til skaldyr, fisk, salater.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 120 kr.

 

pris fra
258,00 kr

Denne Riesling er meget aromatisk med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Her er renhed, mineralitet, finesse og balance.

Vinen er ideel sammen med fisk og skaldyr. Her i blandt både sushi og blåmuslinger. Går også fint til lettere retter med lyst fjerkræ.

Direkte import

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 180 kr.

 

pris fra
278,00 kr

RK Weissburgunder (Pinot Blanc) har en flot, blank, lysgylden farve. Duften er frisk og umiddelbar med nuancer af pære, kvæde og en smule vanilje. Smagen er frugtrig, med god velour og struktur i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 90 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter.

6 fl. / Normalpris 870 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
290,00 kr

I duften har vinen en dyb, intens, aromatisk karakter, som hurtigt udvikler sig i glasset. Druesortens klassiske toner af lindeblomst og grønne blade kommer fint frem i smagen, som slutter med lidt æteriske og krydrede nuancer. Server den gerne skaldyr, fisk eller lyst kød.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

 

pris fra
338,00 kr

Pouilly-Fumé Harmonie har en meget flot, blank, let og gylden farve. Vinen er både fed, krydret og samtidig frisk og delikat. Den har en meget lang og intens eftersmag med en flot og ren karakter af Sauvignon. Den bløde tannin gør, at vinen hurtigt kommer i balance og allerede er meget harmonisk i sin ungdom.

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 156 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
340,00 kr

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

Sauvignon Blanc ”Intervalo” byder på lækre og umiddelbare aromaer af grønne æbler, ananas, fersken, græs og hyldebærblomst i duften. En meget appetitgivende vin med en god friskhed!

6 fl. / Normalpris 474 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
384,00 kr

Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
384,00 kr

I smagen har den økologiske vin en god struktur og mineralitet samt sprødhed og finesse. Den slutter tørt og appetitgivende, igen med karakter af græs og grønne blade.
En meget charmerende, frugtrig og fyldig vin.

Servér den til skaldyr- og fiskeretter.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 180 kr.

 

pris fra
398,00 kr

Vinen er allerede flot udviklet i sin ungdom og giver en hel del fra sig med toner af citrus, timian og laurbærblade. Den er meget intens i smagen og har en fantastisk lang, frisk og delikat eftersmag, som gør den til en stor oplevelse.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
398,00 kr

Vinen har en blank, lysgylden farve og delikate, umiddelbare aromaer af akacieblomster og ferskner. Smagen er frisk og afrundet og slutter med god velour. En meget charmerende, umiddelbar og appetitgivende vin.

6 fl. / Normalpris 534 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
444,00 kr

Vinen har en meget flot lys gylden farve med grønt skær. I duften finder man aromaer af grønne pærer, abrikoser og lindeblomst. Smagen er umiddelbar og sprød, med lækre nuancer af citrusfrugter og modne druer og let, krydrede toner til sidst. Prøv den til italienske pasta- eller risottoretter, gerne med skaldyr eller fisk, eller nyd den på terrassen.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

”Lust auf Weiss” er en aromatisk, frugtrig og ukompliceret terassevin. I duften finder man nuancer af lime, grønne æbler og lindeblomst. Smagen er halvtør og umiddelbar, med god friskhed, mineralitet og finesse. Den er en ren nydelse!

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 102 kr.

 

pris
492,00 kr

I både duft og smag finder man friske eksotiske fruger som mango og grape, som slutter af med en lang, elegant og sprød finish med nuancer af mynte. Det er en meget harmonisk og vellavet Sancerre, mere i den delikate end i den tunge stil.

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
498,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Dry Riesling er en klassisk tør hvidvin i Marlborough stil, med masser af friske, grønne aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, men også Riesling-druens mere eksotiske toner af vilde blomster og tropiske frugter. Smagen rummer både en delikat frugtsødme og sprøde nuancer.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
594,00 kr

Grüner Veltliner ”Terrassen” er en meget sprød og saftig økologisk hvidvin. Vinen er umiddelbar og aromatisk i duften, med lækre, saftige toner af citrusfrugter, grønne blade og urter. Smagen er en smule krydret og slutter meget appetitgivende og saftig. Server den gerne til salater, skaldyr, fisk og sushi eller som en rigtig ”terrassevin”.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
594,00 kr

I Washington State i det nordvestlige hjørne af USA produceres nogle af landets absolut bedste vine. CMS er en frisk, sprød og meget delikat hvidvin med aromaer af stikkelsbær, ananas og moden pære, og et strejf af friskpresset citronsaft.

6 fl. / Normalpris 1014 kr. / Spar 420 kr.

 

pris
594,00 kr

En meget charmerende, frugtrig og fyldig vin med en god balance mellem frugtsødme og friskhed. Server den gerne til salater, skaldyr og fisk eller som aperitif.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
630,00 kr