Nulstil dit kodeord×

Det er 4. generation af familien Cielo som nu i 10 år har dyrket ca. 60 ha. økologiske vinmarker på Cantine Colli Berici i Veneto (Cielo e Terra). I serien BIO BIO har vi udvalgt makkerparret Chardonnay og Merlot, som er lavet i den umiddelbare og meget charmerende Veneto-stil.

Bio Bio, Chardonnay

×

Bio Bio, Chardonnay

2015 Bio Chardonnay, Cielo E Terra, Italien

Chardonnay Bio Bio er lavet på økologiskdyrket Chardonnay (og en smule Garganega) dyrket i Veneto-distriktet. For at bevare druens sartr frugtsødme og aroma er vinen gæret på ståltanke og aftappet i sin ungdom.

Vinen har en blank, lysgylden farve og delikate, umiddelbare aromaer af akacieblomster og ferskner. Smagen er frisk og afrundet og slutter med god velour. En meget charmerende, umiddelbar og appetitgivende vin.

Server den til supper, fisk eller skaldyr, eller sammen med tapas.

Serveringtemperatur: 6-8°C.

100% Chardonnay. 13% alkohol.

6 fl. 444 kr. / 74 kr. pr. fl. / Spar 90 kr.

444,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

5 Stjerner i VinAvisen (5 ud af 5). Skagenfoods røde signaturvin. ”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

SÆRPRIS / 6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 200 kr.

 

pris
454,00 kr

I glasset er vinen gylden med et grønt skær. I duften finder man tropiske frugter som ananas og mango, men også grape og andre citrusfrugter. Smagen er elegant og cremet med en flot frugt og et strejf af vanilje. Det er en kompleks vin, der inciterer en til at smage den igen og igen.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

Chardonnay ”Sermine” har en flot, let gylden farve. Duften er åben og rig med fede, cremede toner i næsen, men ret hurtigt udvikler vinen mere sprøde og næsten grønlige nuancer, som gør den meget indbydende. I smagen finder man også en flot balance mellem de fyldige, fede nuancer og en god mineralitet og friskhed.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
714,00 kr

Spændende hvidvine, der er nøje udvalgt til Skagenfood. Vinpakken indeholder 2 forskellige fl. hvidvin. Indholdet skifter hver 4. uge. Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke el. MåltidsKasse.

 

pris
169,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Spændende rødvine, der er nøje udvalgt til Skagenfood. Vinpakken indeholder 2 forskellige fl. rødvine. Indholdet skifter hver 4. uge. Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke el. MåltidsKasse.

 

pris
179,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)