Nulstil dit kodeord×

Gascogneområdet er beliggende i Sydvestfrankrig mellem Bordeaux i nord og Pyrenæerne mod syd. I Gascogne bruges betegnelsen“douceur de vivre” (livets sødme) ikke ubegrundet.

La Galope

×

La Galope

2015 La Galope, Gros Manseng, Côtes de Gascogne, Frankrig

La Galope Gros Manseng er en fin sødmerig vin på rige noter à la annanas, appelsinskal og ferskener i afrundet, fyldig stil. 

Vinen er meget harmonisk med en flot balance mellem druens aromatiske, let kryderede karakter og en relativ lav frugtsyre. 

Anbefales til aperitif, foie gras, orientalske retter eller til salat med lun gedeost. 

100% Gros Manseng. 11,5% alkohol. 

6 fl. 354 kr. / 59 kr. pr. fl. / Normalpris 474 kr. / Spar 120 kr.

354,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter.

6 fl. / Normalpris 870 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
290,00 kr

Vinen har en meget flot lys gylden farve med grønt skær. I duften finder man aromaer af grønne pærer, abrikoser og lindeblomst. Smagen er umiddelbar og sprød, med lækre nuancer af citrusfrugter og modne druer og let, krydrede toner til sidst. Prøv den til italienske pasta- eller risottoretter, gerne med skaldyr eller fisk, eller nyd den på terrassen.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr