Nulstil dit kodeord×

Distriktet

Venetos tradition for at anvende forskellige lokale druer i vinene blev allerede beskrevet i det 1. årh. f. Kr. af romerne, som i øvrigt menes at have indført appassimento teknikken i området med en delvis tørring af druerne inden gæring.

Luna, Cecilia Beretta

×

Luna, Cecilia Beretta

2016 Pinot Grigio delle Venezie IGT, Luna, Cecilia Beretta, Italien

Denne hvidvin er lavet på Pinot Grigio som er blevet lidt af en modedrue i Italien grundet druens friskhed, lethed og aromatiske karakter. 

Vinen har en meget flot lys gylden farve med grønt skær. I duften finder man aromaer af grønne pærer, abrikoser og lindeblomst. Smagen er umiddelbar og sprød, med lækre nuancer af citrusfrugter og modne druer og let, krydrede toner til sidst.

En meget klassisk, aromatisk og appetitgivende italiensk Pinot Grigio. 

Prøv den til italienske pasta- eller risottoretter, gerne med skaldyr eller fisk, eller nyd den på terrassen.

100% Pinot Grigio. 12% alkohol.

6 fl. 474 kr. / 79 kr. pr. fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

474,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
384,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Dry Riesling er en klassisk tør hvidvin i Marlborough stil, med masser af friske, grønne aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, men også Riesling-druens mere eksotiske toner af vilde blomster og tropiske frugter. Smagen rummer både en delikat frugtsødme og sprøde nuancer.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
594,00 kr