Nulstil dit kodeord×

Lipp

Familien Lipp startede med vinproduktion i begyndelsen af 1800 tallet i Husseren les Chateaux i Alsace. Jean-Francois Lipp er 7. generation og familiens nuværende overhoved på den 7.5 ha store økologiske vingård. Hele familien arbejder i marker og kældre – hver med deres specialer. Produktionen er tro mod de klassiske dyder. Som økologisk ejendom bruges der naturligvis ikke kemi og markerne passes med stor sirlighed.

Pinot Blanc, Alsace

×

Pinot Blanc, Alsace

2016 Pinot Blanc Tradition Alsace, Francois Lipp, Frankrig

Direkte import

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Vinen har nuancer af æble og pærer.

Smagen rummer både friskhed, styrke og sødme som skaber en god harmoni.

Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter. Den er især velegnet til fede fisk som laks og makrel. Den går også godt sammen med due og and.

12,5% alkohol, 100% Pinot Blanc.

 

594,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

 

pris
790,00 kr

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr