Nulstil dit kodeord×

Beliggende i Alsaces højstbeliggende vinlandsby (425 m.), Husseren-les-Châteaux, nær Eguisheim og Colmar, råder vinhuset Kuentz-Bas (grundlagt 1795) over 10 ha. af de bedste vinmarker i området.

Riesling Tradition

×

Riesling Tradition

2016 Riesling Tradition Alsace, Kuentz-Bas, Frankrig

Økologisk

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

Lokalt bruges den nu ikke kun til fisk, men også som gennemgående vin til mindre kraftige retter med kylling og kød.

Det vil være synd at servere vinen for kold, idet dens karakter og finesse da ikke vil komme frem. En serveringstemperatur på ca. 8 grader vil være perfekt.

12,5 % alkohol, 100 % riesling.

6 fl. 594 kr. / 99 kr. pr. fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

594,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
350,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Pinot Gris Trois Châteaux er en kraftig hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Den udvikler flotte nuancer af moden ananas, syltede appelsiner og mere eksotiske toner af passionsfrugt og mango. I eftersmagen finder man både Pinot Gris’ naturlige, eksotiske karakter og frugtrighed samt en meget lækker sprødhed, som gør vinen frisk og meget harmonisk.

6 fl. / Normalpris 1.530 kr. / Spar 456 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
498,00 kr