Nulstil dit kodeord×

Druerne til denne Riesling Trocken bliver dyrket på vinmarken Gerümpel i Wachenheim. Vinmarken er klassificeret af VDP som Erste Lage (1. Cru) og ligger ved foden af områdets højtbeliggende skovområder, hvor kølige vinde sikrer en lang og stabil modning

Riesling Trocken

×

Riesling Trocken

2016 Riesling Trocken Karl Schaefer, Pfalz, Tyskland

Økologisk

Riesling Trocken har en lys farve med et grønligt skær. I duften finder man toner af græs og tørrede urter, men også mere modne nuancer af abrikoser og figner. I smagen er der en god struktur, samt sprødhed og finesse som til sidst slutter af med nuancer af citrusfrugter.

En meget charmerende, frugtrig og fyldig vin med en god balance mellem frugtsødme og friskhed.

Server den gerne til salater, skaldyr og fisk eller som aperitif.

12% alkohol, 100% riesling.

6 fl. 630 kr. / 105 kr. pr. fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 120 kr.

630,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen er allerede flot udviklet i sin ungdom og giver en hel del fra sig med toner af citrus, timian og laurbærblade. Den er meget intens i smagen og har en fantastisk lang, frisk og delikat eftersmag, som gør den til en stor oplevelse.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
398,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
350,00 kr

Pinot Gris Trois Châteaux er en kraftig hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Den udvikler flotte nuancer af moden ananas, syltede appelsiner og mere eksotiske toner af passionsfrugt og mango. I eftersmagen finder man både Pinot Gris’ naturlige, eksotiske karakter og frugtrighed samt en meget lækker sprødhed, som gør vinen frisk og meget harmonisk.

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
498,00 kr