Nulstil dit kodeord×

5 Stjerner i Finansbureauet

"Delikat blomstrende Sauvignon Blanc i klassisk oversøisk stil med hø og blomster i næsen og lækker eksotisk frugt i munden".

5 Stjerner i Vinavisen.dk

Sauvignon Blanc

×

Sauvignon Blanc

2013 Sauvignon Blanc, Estate Rio Negro, Patagonien, Humberto Canale Estate, Chile

Sauvignon Blanc fra Humberto Canale har en flot strågul farve.

Duften er aromatisk og fyldig med noter af grape og hyldeblomst.

I munden er den rig og intens, først med citrusfrugt men også et strejf af tropisk frugt som anannas og mango, en god mineralitet og en flot balanceret syre.

En rigtig flot kold-klima Sauvignon Blanc, der er god til fisk og skaldyr eller som aperitif.

13,5 % alkohol. 

6 fl. 449 kr. / 75 kr. pr. fl. / Normalpris 774 kr.
Spar 325 kr.

449,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

En flot, rank kølig og kompleks Pinot Noir med fuld druetypicitet i både duft og smag, med noter af røde bær som hindbær og jordbær og kirsebær, et lille krydderpræg og nuancer af kandiseret frugt.

5 Stjerner i Vinavisen.dk / 5 Stjerner i BT

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
654,00 kr

I tidligere årgange 3 x 5 stjerner. Bl.a. BT GULD og kåring til årets bedste grillvin. Man fornemmer således Malbec'ens dyder, som kraft og saft og intens, mørk frugt samt et strejf af kaffe og chokolade, men samtidig giver opvæksten i Patagonien et distinkt cool climate touch, med elegance, finesse og kompleksitet.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
654,00 kr

Bourgogne Rouge "Les Ursulines" har en mørkerød farve med lilla skær. Den er meget åben og umiddelbar med modne frugttoner. I smagen er vinen mere delikat end kraftig, med en god balance mellem frugtsødme og struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
834,00 kr

Denne Pinot er lavet af druer fra de unge stokke fra deres ejendom. Det giver en vanvittig appetitlig vin med en lys rubinrød farve, fast og robust næse af røde kirsebær og røde bær, sammen med urter og blomster. Blød og fyldig på ganen, med eftersmag af blommemarmelade og varme mørkerøde frugter, kombineret i en delikat og frisk smag. Drik den til ukompliceret mad, rustikke fiske retter eller grillet fisk.

6 fl. / Normalpris 900 kr. / Spar 150 kr.

 

pris
750,00 kr

Farven på denne rødvin er dyb, mørk og varm rød. Duften og smagen er intense og meget komplekse med nuancer af røde, solmodne frugter, krydderier, vanille og engelsk lakrids. Generel holdbarhed er 30 - 50 år afhængig af årgang.

95 Point fra Robert Parker

6 fl. / Normalpris 2.994 kr. / Spar 600 kr.

 

pris
2.394,00 kr