Nulstil dit kodeord×

Central Valley er det største vinområde i Chile, og står for 75 % af landets produktion. Her finder vi også de mest berømte vindistrikter: Maipo Valley, Rapel Valley og Maule.

Silver Ghost

×

Silver Ghost

2015 Silver Ghost, Sauvignon Blanc, Chile

Silver Ghost er lavet på Loire-druen Sauvignon Blanc, som giver vinen en cremet fylde og fedme.

Der er fine noter af stikkelsbær, citrus og grape med toner af friske grønne æbler. Smagen er forfriskende med en andelse af syrlighed, som ender i en frugtig fin eftersmag. 

Anbefales til fisk, skaldyr eller pastaretter.

12,5% alkohol. 100% sauvignon blanc.

6 fl. 414 kr. / 69 kr. pr. fl. / Normalpris 474 kr. /

Spar 60 kr.

324,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Vinen har en blank, lysgylden farve og delikate, umiddelbare aromaer af akacieblomster og ferskner. Smagen er frisk og afrundet og slutter med god velour. En meget charmerende, umiddelbar og appetitgivende vin.

6 fl. / Normalpris 534 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
444,00 kr