Nulstil dit kodeord×

Årgang 2012: 5 Stjerner i Vinavisen.dk: "Fortræffelig hvidvin, der fylder munden med sine mange facetter og sit fine krydderi - og med det sure og det søde i flot ballance."

Årgang 2012: 5 Stjerner på Finansbureauet.dk: "Let og ukompliceret californisk Chardonnay med eksotisk frugt og pære i både næse og mund pakket ind i let smørfedme og fin syre."

THE MAD FISH

×

THE MAD FISH

2015 "The Mad Fish" Chardonnay, AVA Mendocino, Californien, USA

Skagenfoods hvide signaturvin.

The Mad Fish er en klassisk "Californian Chardonnay" med en god struktur samt fine frugtige toner á la fersken, abrikos og appelsinskal.

Vinen har en snert af indsmigrende druesødme, der bakkes op af en dejlig forfriskende syre.

En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

Server den ved 8-10 grader.

100% Chardonnay. 13,5% alkohol.

6 fl. 359 kr. / 59,83 kr. pr. fl.

359,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

5 Stjerner i VinAvisen (5 ud af 5). Skagenfoods røde signaturvin. ”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
498,00 kr

I glasset er vinen gylden med et grønt skær. I duften finder man tropiske frugter som ananas og mango, men også grape og andre citrusfrugter. Smagen er elegant og cremet med en flot frugt og et strejf af vanilje. Det er en kompleks vin, der inciterer en til at smage den igen og igen.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

Chardonnay ”Sermine” har en flot, let gylden farve. Duften er åben og rig med fede, cremede toner i næsen, men ret hurtigt udvikler vinen mere sprøde og næsten grønlige nuancer, som gør den meget indbydende. I smagen finder man også en flot balance mellem de fyldige, fede nuancer og en god mineralitet og friskhed.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
714,00 kr

Spændende hvidvine, der er nøje udvalgt til Skagenfood. Vinpakken indeholder 2 forskellige fl. hvidvin. Indholdet skifter hver 4. uge. Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke el. MåltidsKasse.

 

pris
169,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Spændende rødvine, der er nøje udvalgt til Skagenfood. Vinpakken indeholder 2 forskellige fl. rødvine. Indholdet skifter hver 4. uge. Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke el. MåltidsKasse.

 

pris
179,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)