Nulstil dit kodeord×

Van Volxem sætter standarden i Mosel for, hvor højt et niveau man kan have på sin basisvin!

Om vinhuset

Riesling, Van Volxem

×

Riesling, Van Volxem

2016 Van Volxem, Schiefer Riesling, Saar, Tyskland

Tilbud / Spar 469 kr.

90 point fra Robert Parker / 91 point fra Vinous

5 stjerner fra Gastro & Børsen

Aromaen i denne Riesling er ekstremt livlig, pakket med nuancer af bl.a. limeskal, fersken, mynte, hvid peber, hvedeøl og røg. Klassisk Mosel-Riesling på højt niveau. Fornemmelsen af sødme er til stede, men vinen er frisk, mineralsk og i fornem balance. 

Med den lille fornemmelse af sødme som vinen har, gør den oplagt til nærmest alt fra det asiastiske køkken, grillet/stegt lyst kød og alt fra havet. 

12% alkohol, 100% Riesling.

6 fl. 599 kr. / 99,83 kr. pr. fl. / Normalpris 1.068 kr. / Spar 469 kr.

599,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Chardonnay ”Sermine” har en flot, let gylden farve. Duften er åben og rig med fede, cremede toner i næsen, men ret hurtigt udvikler vinen mere sprøde og næsten grønlige nuancer, som gør den meget indbydende. I smagen finder man også en flot balance mellem de fyldige, fede nuancer og en god mineralitet og friskhed.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
714,00 kr

Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder: Yonne (Chablis) mod nordvest, med friske, frugtrige og mineralske vine, Côte d'Or længere mod syd, med rundere og dybere vine, Côte Chalonnaise med aromatiske og umiddelbare vine og til sidst, længst mod syd, Macon-området, hvor vinene er meget karakterfulde og har god struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
834,00 kr