Nulstil dit kodeord×

Chateau Saint Estève d’Uchaux Rosé

Den er produceret på de traditionelle rødvinsdruer: Grenache, Syrah og Mourvèdre. Glem at det slet ikke er sommer og brug denne rosé til gode middage hele vinteren. Den er ideel til lyst kød – og til røget fisk. Også fortrinlig som aperitif.

Chateau Saint Estève d’Uchaux Cotes Du Rhône "Tradition" Blanc 

Frisk og sprød hvidvin, der med sin duft og smag af citron er som skabt til fiskeretter – men den er også fremragende som aperitif. Vinen er da også skabt af ædle druer: 90 % Roussanne og 10 % Viognier. Roussanne er noget af en udfordring for økologer, da den er sart og modtagelig for råd og svamp. 

Le Grand Jacquet “sous le chene” Blanc 

Denne økologiske hvidvin er elegant med mange smagsnuancer, hvor både duften af blomster, og en nærmest vaniljeagtig lang eftersmag skaber en meget harmonisk hvidvin. Velegnet til fisk og skaldyr - men også til lettere kødretter og som et godt glas hvidvin som aperitif. 

Fontavin Côtes du Rhône – ”Le Vigne de Mon Pere” Blanc 

Vinen er lavet på den hvide Grenache drue (60%) mens resten ligeligt deles af Marsanne og Roussanne. Den hvide Grenache kendes fra de store hvide Chateauneuf’er, Roussanne giver friskheden – og Marsanne har det tvist af citrus, der gør vinen særligt velegnet til fiske- og skaldyrsretter.

Chateau Saint Estève d’Uchaux Chardonnay

Vinen har en fin bouquet af hvide blomster, eksotisk frugt som fersken samt et hint af mango. Vinen er flot lysgylden i glasset og har elegante noter af citrus og honning med lette toner af akacieblomster og vanilje. Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme. 

ØkoVinKassen HVID

×

ØkoVinKassen HVID

6 dejlige hvidvine fra franske økologiske vinbønder. Det er flotte vine fra mindre producenter, der sætter en ære i kvalitet - samtidig med at vinene er fremstillet økologisk. Prisen er et scoop.

I smagekassen er der i alt 5 varianter, således at der er 2 fl. af 1 af varianterne.

  • 1 fl. 2014 Saint Estéve "Tradition" Blanc, d'Uchaux, Cotes Du Rhône, Frankrig
  • 1 fl. 2014 Fontavin ”Le Vigne de Mon Pere” Blanc, Côtes du Rhône, Frankrig
  • 2 fl. 2014 Saint Estéve Chardonnay, d'Uchaux, Cotes Du Rhône, Frankrig
  • 1 fl. 2014 Le Grand Jacquet ”sous le chene”, Ventoux, Frankrig 
  • 1 fl. 2014 Saint Estéve "Tradition" Rosé, d'Uchaux, Cotes Du Rhône, Frankrig

6 fl. 579 kr. / 96,50 kr. pr. fl. / Spar 25 kr.

579,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

6 dejlige rødvine fra franske økologiske vinbønder. Det er flotte vine fra mindre producenter, der sætter en ære i kvalitet - samtidig med at vinene er fremstillet økologisk. Prisen er et scoop.

6 fl. / Normalpris 869 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
769,00 kr

Denne rødvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Og der er maks. 2 fl. af den samme rødvin i kassen.

6 fl. / Normalpris min. 699 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
499,00 kr