Nulstil dit kodeord×

Der er maks. 2 fl. af den samme hvidvin i Diverse VinKassen.

Nogle af hvidvinene er fortsat i sortimentet mens andre af hvidvinene er udgået af det faste sortiment.

Diverse VinKassen Hvid

×

Diverse VinKassen Hvid

Denne hvidvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens!

Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede hvidvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser.

Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. 

449 kr. / 74,83 kr. pr. fl. / Spar min. 200 kr.

449,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

6 dejlige hvidvine fra franske økologiske vinbønder. Det er flotte vine fra mindre producenter, der sætter en ære i kvalitet - samtidig med at vinene er fremstillet økologisk. Prisen er et scoop.

6 fl. / Normalpris 604 kr. / Spar 25 kr.

 

pris
579,00 kr

6 dejlige rødvine fra franske økologiske vinbønder. Det er flotte vine fra mindre producenter, der sætter en ære i kvalitet - samtidig med at vinene er fremstillet økologisk. Prisen er et scoop.

6 fl. / Normalpris 869 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
769,00 kr

MIX Kassen fra Montirius er noget helt særligt. Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Ingen gær - ingen svovl - ingen sulfitter og vinene lagres aldrig på træ!

6 fl. / Normalpris 1.069 kr. / Spar 175 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
894,00 kr

Denne rødvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Og der er maks. 2 fl. af den samme rødvin i kassen.

6 fl. / Normalpris min. 699 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
499,00 kr